Slavio bi okrugli rođendan

Osvanula dosad neviđena fotografija neprežaljenog Đorđa Balaševića: "Običan, a vječan!"

Đorđe Balašević Đorđe Balašević Goran Mehkek/Cropix 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksa Balašević Đorđe Balašević Aleksa Balašević Aleksa Balašević ĐorđeBalašević sa kćeri Jelenom i sinom Aleksom Đorđe Balašević Đorđe Balašević - 4 Đorđe Balašević - 5 Đorđe Balašević - 3 Đorđe Balašević - 2 +7 Đorđe Balašević - 1 Galerija

Aleksa Balašević na Instagramu je obilježio 70. rođendan svojeg pokojnog oca Đorđa Balaševića njegovom neviđenom fotografijom.

Pokojni Đorđe Balašević 11. svibnja proslavo bi okrugli 70. rođendan, a njegov sin Aleksa tim ga se povodom prisjetio na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo showbuzz "Nikad bliži" Balaševićev sin prisjetio se pokojnog oca dosad neviđenim fotografijama, jedna je posebno emotivna

"70. rođendan velikog dječaka", napisao je Aleksa u svojim pričama na Instagramu, pa je podijelio i dvije fotografije za koje je zaključio da su dovoljne kako bi novim klincima objasnio tko je bio njegov otac.

"Običan, a vječan", napisao je uz neviđenu privatnu fotografiju na kojoj Đorđe šmrkom pere bicikl, a zatim je podsjetio i na njegov veliki ispraćaj u Novom Sadu.

Aleksa je podijelio i pjesmu koju je Đorđe napisao kao srednjoškolac i koja je objavljena 1972. godine, a možete je pročitati u našoj galeriji.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Aleksa Balašević (@balasevicaleksa)

Podsjetimo, Đorđe Balašević preminuo je 19. veljače 2021. godine u bolnici u Novom Sadu, u kojoj se liječio od upale pluća, a bio je pozitivan i na koronavirus.

Iza sebe je ostavio suprugu Oliveru i njihovo troje djece, sina Aleksa i kćeri Jovanu i Jelenu, te brojne neutješne obožavatelje.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll i Maluma +25 Ivana Knoll - 2 Celebrity Knoll izbacila nikad bujniju pozadinu u prvi plan: ''Ovo nije za maloljetnike, fotografija me ostavila bez teksta!''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Nives Celzijus - 5 Nives Celzijus - 6 Nives Celzijus - 3 +25 Nives Celzijus - 2 Celebrity Nives provocira iz sunčanih krajeva, a u prvom planu je njezina raskošna pozadina: "To ja zovem poza!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene