čini se da nikad nije kasno!

U 84. godini čeka dijete s 54 godine mlađom! Legendarni glumac pridružio se kolegi De Niru i trendu starijih očeva

Al Pacino i Noor Alfallah - 2 Al Pacino i Noor Alfallah - 2 Profimedia 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Al Pacino i Noor Alfallah - 1 Al Pacino i Noor Alfallah - 3 Al Pacino i Noor Alfallah - 2 Al Pacino i Noor Alfallah - 1 Al Pacino - 2 Al Pacino - 1 Al Pacino i Noor Alfallah - 2 Lucila Sola i Al Pacino - 5 Lucila Sola i Al Pacino - 4 Al Pacino +5 Al Pacino - 1 Galerija

Holivudska zvijezda Al Pacino postat će otac u 84. godini, a njegova djevojka Noor Alfallah trudna je već osam mjeseci.

Holivudska zvijezda Al Pacino postat će otac u 84. godini, javili su bliski izvori za TMZ. Glumačka legenda u vezi je s djevojkom Noor Alfallah već više od godinu dana, a ona je navodno trudna osam mjeseci.

Pogledaj i ovo Al Pacino i Noor Alfallah - 2 Bio je šokiran Al Pacino od 54 godine mlađe partnerice tražio je medicinski dokaz da je otac djeteta, jedna stvar natjerala ga je na sumnju

Par još nije otkrio hoće li dobiti sina ili kćer, a buduća majka njegova četvrtog djeteta od glumca je mlađa 54 godine.

Pacino je već nekoliko puta pred fotografima svoju djevojku izveo u restoran te se ne skrivaju u javnosti, a prvi su put zajedno viđeni u travnju prošle godine. Njezina posljednja veza za koju se zna završila je 2017. godine, i to s frontmenom Rolling Stonesa Mickom Jaggerom.

Nakon njihova prekida 2017. godine po Hollywoodu su kružile priče i o njezinoj romansi s Clintom Eastwoodom, ali ta informacija nikada nije bila potvrđena.

Pacino ima troje djece s različitim ženama, kćeri Julie i Oliviju i sina Antona, a ovim najnovijim vijestima pridružio se ostalim glumačkim legendama i prijateljima koji su postali roditelji nakon 70. godine, Robertu De Niru, Richardu Gereu i ostalima.

Prije Noor bio je u vezi s 40 godina mlađom izraelskom glumicom Meital Dohan, a šuškalo se kako je njihova veza završila upravo zbog prevelike razlike u godinama.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Gina Damjanović - 3 Gina Damjanović - 5 Gina Damjanović - 4 Gina Damjanović - 2 +8 Gina Damjanović - 1 inMagazin Malo tko zna o ozbiljnoj dijagnozi naše pjevačice s kojom se bori već šest godina: "To mi je servirano na dosta hladan način"

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Gabriela Pilić - 3 Gabriela Pilić - 1 Gabriela Pilić - 4 Gabriela Pilić - 2 +26 Frano Ridjan i Gabriela Pilić Celebrity Zvijezda našeg hit-showa pozirala u toplesu, fotke nije propustio komentirati ni Frano Ridjan: “Puštena mi šefka s lanca”

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene