Svi su u transu

Posljednja objava kultne ABBE zbunila je fanove, možemo li ih očekivati u finalu? ''Jesmo li vam nedostajali?''

Grupa ABBA Grupa ABBA Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Grupa ABBA Abba Abba - 7 Abba - 6 Abba - 4 Eurovizijski trofej - Abba 1974. Anni-Frid Lyngstad - 4 Anni-Frid Lyngstad - 5 Anni-Frid Lyngstad - 6 Anni-Frid Lyngstad - 3 +20 Anni-Frid Lyngstad - 2 Galerija

Grupa ABBA, jedni od najpoznatijih pobjednika Eurovizije, svojom posljednjom objavom zbunili su fanove.

Obožavatelji Eurovizije u velikom su iščekivanju nakon što je grupa ABBA u isječku na društvenim mrežama najavljivala njihov povratak.

Otkako je Eurovizija 2024. započela, počele su se širiti glasine da će se bend ponovno okupiti za nastup na ovom prestižnom pjevačkom natjecanju, a bilo bi prigodno obilježiti i 50 godina od pobjede s hitom ''Waterloo''.

Pogledaji ovo Baby Lasagna - 6 Celebrity Baby Lasagna na prvoj probi uoči finala, nevjerojatnom energijom s pozornice opet je izazvao najveći pljesak!

''U redu, ljudi, vratili smo se, jesmo li vam nedostajali? Vi ste nama nedostajali - čuo se govor usred videa.

@abba Look who’s back! #ABBA #Eurovision #1974 ♬ original sound - nickharris

''Oh, ako se pojave na Euroviziji, eksplodirat ću'', napisao je jedan komentator.

''Najbolji i najvažniji povratak u povijesti? Mi smo spremni!'' napisao je drugi.

Pogledaji ovo Baby Lasagna Zanimljivosti Kako glasati na Eurosongu? Evo tko može dati glas Baby Lasagni!

Kultna pop grupa sedamdesetih i dalje je najpoznatiji i najuspješniji eurovizijski bend nakon što su u travnju 1974. pobijedili na Eurosongu sa svojom pjesmom "Waterloo". Osvrćući se na tu obljetnicu, grupa je objavila zajedničku izjavu u kojoj su izrazili svoju zahvalnost obožavateljima na podršci tijekom godina.

Mislite li da će ABBA iznenaditi nastupom u finalu?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

''Malo je ludo i ponizno pomisliti da su milijuni vas koji ste nas prvi put vidjeli u finalu Eurosonga 1974. prenijeli našu glazbu nekoliko generacija. Vidimo dokaze toga svaki put kada netko od nas posjeti ABBA Voyage u Londonu, i upravo zbog toga možemo proslaviti 50. godišnjicu tog događaja znajući da naše pjesme još uvijek odzvanjaju diljem svijeta. Teško je shvatiti da je prošlo 50 godina otkako smo nas četvero čekali iza pozornice na odluke svih žirija diljem Europe u Domeu u Brightonu'', stoji u objavi ABBA-e.

Pogledaji ovo Baby Lasagna i Marina Satti Celebrity Što je to Baby Lasagna radio u društvu grčke predstavnice? Pogledajte video njihovog druženja!

''Dakle, što su bili naši snovi tijekom tih napetih trenutaka ili u kaosu nakon pobjede koju smo osigurali s najmanjom razlikom u povijesti Eurosonga? Četiri različita sna, bez sumnje, ali kakvi god oni bili, koliko god veličanstveni bili, stvarnost ih je nadmašila, to je sigurno'', zaključili su.

Njihov nastup zasad u finalu nije najavljen, ali za iznenađenje uvijek ima mjesta.

Pogledaji ovo Conchita Wurst Celebrity Poznato je tko će nastupiti u show programu finala Eurosonga, ovaj spektakl ne želite propustiti!

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Joost Klein - 9 Joost Klein - 7 Joost Klein - 5 Joost Klein - 4 +15 Joost Klein - 3 Celebrity Afera na Eurosongu: Nizozemac se nije pojavio na probi, istražuje se incident

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Eurovizijski trofej Eurovizijski trofej - Loreen, 2023. Eurovizijski trofej - Lena, 2010. Eurovizijski trofej - Alexander Rybak, 2009. +27 Eurovizijski trofej - Dima Bilan, 2008. Celebrity Što dobiva Baby Lasagna ako pobijedi na Eurosongu? Jedna činjenica oko nagrade bi vas mogla začuditi

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene