Ne vole se

Kad se zvijezde ne podnose ni njihovi zajednički projekti ne završe dobro!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Manje-više svi imamo drage i manje drage kolege, imamo čak i one s kojima apsolutno ne želimo raditi. Ništa drukčije nije ni u svijetu slavnih. Donosimo vam listu poznatih koji ni u zadnjoj fazi ludila ne žele raditi zajedno ni za koje novce!

Na samom vrhu naše liste nalazi se dvojac Shannen Doherty i Alyssa Milano.

Pogledaj i ovo Tallulah i Bruce Willis - 1 Podijelila emotivnu snimku Dok joj se otac bori s teškom bolesti i sama je saznala svoju dijagnozu: "To mi je promijenilo život"

Kad je Shannen u pitanju, većina se slaže, s njom je jako teško raditi. Ova hollywoodska glumica poznata je po svom problematičnom ponašanju na filmskim i tv setovima. Doherty su jednostavno najurili sa snimanja tv serijala 'Charmed', zbog nemogućeg ponašanja. Milano je izjavila kako nikad više u životu ne želi raditi s njom i usporedila set sa poprištem drame kakvu možete doživjeti u srednjoj školi.

Kevin Smith i Bruce Willis iza sebe imaju promašaje i neuspjehe pa nije ni čudno što ne mogu surađivati. Zajedno su radili na filmu 'Cop Out' nakon kojeg je Kevin Smith izjavio da je to bila duševna patnja i da je s Willisom užasno teško raditi. Willis je Smitha nazvao cmizdravcem, tako da je vrlo malo vjerojatno kako će ova dvojica ponovo surađivati.

Juila Roberts i Nick Nolte radili su zajedno na filmu 'I Love Trouble'. Na filmskom platnu među njima nije bilo kemije, a upućeni tvrde da je to zato što se u privatnom životu ne podnose. Roberts je za Nicka izjavila kako je ogavan on joj se odužio izjavom kako ona upće nije dobra osoba. Iako su od tada prošle godine, njihov odnos se nije popravio.

Sharon Stone i William Baldwin toliko se nisu podnosi na snimanju 'Slivera' da ga je ona tijekom jedne scene tako snažno ugrizla za jezik da danima nije mogao pričati ni snimati. 'Sliver' je prošao vrlo loše na kino blagajnama uglavnom zato što su se glumci toliko loše slagali da nisu uspjeli čak niti odglumiti kemiju.

Nakon 22 godine otkrivena tajna najpopularnije filmske scene

Da ne bi bilo kako se samo glumci ne podnose, za kraj ostavljamo dvije pjevačke dive koje ne skrivaju svoju netrpeljivost.

Kada su Mariah Carey i Nicki Minaj počele surađivati na 'Američkom idolu' fanovi su bili oduševljeni. Ali sve je završilo tako da se njih dvije ne mogu organski smisliti. Nakon što je na internetu procurio video na kojem se vidi kako se ove dvije dive svađaju, postalo je teško gledati ih u duetu. Još od tada strasti se nisu primirile i njih dvije i dalje gaje vrlo negativne osjećaje jedna prema drugoj.

Možda se neki od slavnih s naše liste s vremenom i pomire a možda i ne. Na kraju krajeva njihov je posao da nas zabavljaju na ovaj ili onaj način.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene