Sva vrata su joj otvorena

Roditelji su joj seks simboli, a ona je kopija svoje majke čemu i najviše duguje slavu

Zoe i Lenny Kravitz, Lisa Bonet (Foto: Getty Images) Zoe i Lenny Kravitz, Lisa Bonet (Foto: Getty Images) Getty Images 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Zoe i Lenny Kravitz, Lisa Bonet (Foto: Getty Images) Zoe Kravitz (Foto: Getty Images) Zoe Kravitz (Foto: Profimedia) Zoe Kravitz i Nicole Kidman (Foto: Getty Images) +0 Zoe i Lenny Kravitz (Foto: Getty Images) Galerija

Kći Lennyja Kravitza i Lise Bonet, Zoe Kravitz, danas je poznata poput svojih roditelja, a evo kako je tekao njezin put do slave.

Glumica i model Zoe Kravitz karijeru je izgradila na račun poznatih roditelja, glazbenika Lennyja Kravitza i glumice Lise Bonet.

Pogledaj i ovo Zoe Kravitz (Foto: Getty Images) Nije joj bilo lako Kći slavnog glazbenika i glumice priznala: "Odrastanje s cool, slavnim roditeljima učinilo me skroz nesigurnom"

Kao kći dvoje seks simbola, odrasla je pod reflektorom javnosti, a slavu duguje i tome što je od majke naslijedila izgled, ali i glumački talent.

Interes prema glumi Zoe je pokazala još u osnovnoj školi gdje je glumila u predstavama, a prve gaže u filmovima dobila je kao srednjoškolka. Iste godine, točnije 2007. ostvarila je sporedne uloge u čak dva filma - "Nema rezervacija" i "Neustrašiva".

Nakon toga počeli su se redati brojni holivudski angažmani, a jednu od najistaknutijih uloga ostvarila je u seriji "Slatke laži".

No iako su joj brojna vrata bila otvorena, obzirom na slavnog oca i majku, Zoe tvrdi da se i sama morala potruditi da postigne sve što danas ima u životu.

"Dobila sam dobre prilike za iskoristiti zbog svoje obitelji. Ali morala sam i teško raditi kako bi zaradila ugled baziran na vlastitom talentu", priznala je Zoe u intervjuu za časopis Rolling Stone 2018. godine.

U trenutku kada su se Lenny Kravitz i Lisa Bonet razveli, Zoe je bilo tek 11 godina i otišla je živjeti s ocem iako nije bila obožavateljica njegova stila života.

U to vrijeme upoznala je i svoju kolegicu iz spomenute serije Nicole Kidman koja je bila zaručena za njenog oca.

"Mi smo čak živjele zajedno. Imala sam 13 godina i vodila me u kino. Bila je jako dobra prema meni", otkrila je Zoe za Rolling Stone.

Zoe je i u odličnim odnosima s novim suprugom svoje mame, glumcem Jasonom Momoom.

Osim glumom, Zoe se, baš poput svog tate, bavi i glazbom te je pjevačica i koautorica u svojem bendu "Elevator Fight".

Nevjerojatna sličnost s njezinom prekrasnom mamom donijela joj je i brojne manekenke gaže te je, između ostaloga, bila zaštitno lice Chanela i parfema "Princess" dizajnerice Vere Wang.

A iako je danas jednako poznata kao i njezini roditelji, nije joj bilo lako odrastati uz njih dvoje.

"Kada su vam i mama i tata toliko cool, ali vi niste, mislim da to itekako utječe na sliku o samima sebi. To me prati oduvijek. Bilo mi je uistinu teško kada sam imala 16,17 i 18 godina. Imala sam problem s voljenjem same sebe. Moja majka je prekrasna žena i mislim da sam se na neki način, zbog toga osjećala uplašeno", priznala je za Rolling Stone.

Zoe, koja baš ovog utorka 1. prosinca slavi 32. rođendan, od 2019. godine je u braku s glumcem Karlom Glusmanom s kojim živi u New Yorku.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Klingor Mihić - 2 Lana Klingor Mihić - 4 Lana Klingor Mihić - 6 TLZP: Lana Klingor Mihić kao Kasandra +0 Lana Klingor Mihić - 8 Celebrity Nakon 13 godina skrivanja od javnosti javila se Kasandra: Evo što je poručila Lani Klingor

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene