Nastup u Bjelovaru

Glazbenik već godinama baca žene u trans kad izađe na pozornicu, no smirio se uz atraktivnu drugu suprugu

Jovana Joksimović (FOTO: Instagram) Jovana Joksimović (FOTO: Instagram) 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Jovana Joksimović (FOTO: Instagram) Valentina Baus razgovara sa Željkom Joksimovićem uoči koncerta (Foto: Dnevnik.hr) Mina i Vesna Joksimović (Foto: Instagram) +0 Mina i Željko Joksimović (Foto: Instagram) Galerija

Poznati glazbenik nastupio je u sklopu kulturno-umjetničke i turističke manifestacije Terezijana.

Željko Joksimović nastupio je u Bjelovaru.

Pogledaj i ovo Željko i Jovana Joksimović Kakva vila, kakva raskoš! Luksuz u kojem žive Željko i Jovana Joksimović teško je opisati, ovo velebno zdanje kupili su za 2,5 milijuna eura od prijatelja!

Poznati glazbenik nastupio je u sklopu kulturno-umjetničke i turističke manifestacije Terezijana, koja traje još danas, 16. lipnja.

Podsjetimo, cijela manifestacija inspirirana je povijesnim događajima i oživljava uspomene na osnivačicu grada, caricu Mariju Tereziju, a osim bogate kulturne i ugostiteljske ponude, tu je svake godine i bogata zabavna ponuda koja je ove godine na pozornicu izvela splitski band TBF i Željka Joksimovića.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jovana Joksimovic (@jjovanajoksimovic) on

Željko je nastupio druge večeri festivala te oduševio brojnu publiku, a najviše mu se veselio ženski dio publike, čiji je miljenik već godinama.

U ležernoj kombinaciji traperica i crne majice kratkih rukava, Željko je oduševio stasom i glasom, no njegovo srce pripada samoj jednoj, supruzi Jovani, s kojom je u braku od 2012. godine te imaju dvije kćeri.

Ipak, ovo je popularnom pjevaču drugi brak, a iz prvog ima još jednu kćer Minu. Njegova prva supruga Vesna ne voli se medijski eksponirati, pa njezina kćer tu i tamo podijeli koju zajedničku fotografiju na Instagramu, dok je sama Mina postala svojevrsna zvijezda jer je izrasla u pravu ljepoticu, a odlično joj ide i glazba, na tatu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mina Joksimović (@minajokssimovic) on

S druge strane, Jovana je u susjednoj Srbiji televizijska, ali i zvijezda društvenih mreža s gotovo 80 tisuća sljedbenika, pa je utoliko potpuna suprotnost njegovoj bivšoj supruzi.

Jovana ovaj put nije bila s njim, a vjerujemo kako je Željko sinoć priredio još jedan koncert za pamćenje. 

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Modrić, Kovačić (Foto: AFP/Profimedia) Vanja i Luka Modrić (Foto: AFP) Izabel i Mateo Kovačić (Foto: Profimedia) David i Victoria Beckham (Foto: AFP) +5 Vjenčanje Sergia Ramosa i Pilar Rubio (Foto:AFP) Celebrity Vanja Modrić i Izabel Kovačić zasjenile i slavnu Victoriju Beckham na vjenčanju godine

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene