Na Instagramu

PROGOVORILA O GUBITKU OCA 'Tugu živim svaki dan, ali više ne zamjeram'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Zelda Williams povremeno dijelo osjećaje na Instagramu.

Otkad si je njezin otac, poznati komičar i glumac Robin Williams, oduzeo život, njegova kći Zelda povremno je na Instagramu dijelila svoje osjećaje o depresiji i nadi, piše CNN.

Pogledaj i ovo Robin Williams (Foto: Getty Images) Ponovno zajedno! Pamtite li slatki dječji trojac iz kultnog filma? Evo kako izgledaju 30 godina kasnije i što danas rade!

'Provela sam noć drhteći i smijući se pod vedrim, hladnim nebom punim zvijezda s ljudima koje volim kako bi svjedočila nečem predivnom', napisala je 26-godišnjakinja u subotu uz fotografiju mjeseca iznad jezera.

'Izbjegavati strah, tugu ili bijes nije isto što i biti sretan. Ja svoju tugu živim svaki dan, ali više ne zamjeram', napisala je.

Onima koji pate od depresije poručila je da zna kako se mračnim i beskonačnim taj tunel može činiti.

Oni više nisu s nama – ovo su poruke koje su napisali prije smrti

'Ali ako se sreća čini nemogućom za pronaći je, molim vas držite se za mogućnost nade, koliko god slaba može biti. Jer obećavam vam, dovoljno je noći pod istim žutim mjesecom za sve nas za dijeliti, bez obzira kako ili kada pronađete svoj put do tamo', dodala je.

Podsjetimo, Williams je sebi oduzeo život 11. kolovoza prošle godine nakon što je više godina patio od depresije. Njegova udovica rekla je da mu je ranije dijagnosticirana rana faza Parkinsonove bolesti.

Tijekom protekle godine Zelda je odavala počast preminulom ocu putem Instagrama. U listopadu 2014. istetovirala je kolibrića u njegovu čast.

 

Moonrise on the lake

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene