Uvrnuto i apsurdno

Prošlo je deset godina otkako je kćer izbacio iz života, evo koji je razlog ovakve odluke poznatog glumca

Tom Cruise, Suri Cruise Tom Cruise, Suri Cruise Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Tom Cruise i Suri Cruise Tom Cruise i Suri Cruise Suri Cruise - 5 Suri Cruise - 4 Suri Cruise - 3 Suri Cruise - 2 Suri Cruise - 1 Suri Cruise - 6 Suri Cruise - 5 Suri Cruise - 4 +20 Suri Cruise - 3 Galerija

Tom Cruise trenutačno uživa u čarima Velike Britanije i puni medijske stupce uspješnim novim nastavkom filma ''Top Gun'', a davno se prestalo pisati o razlogu zbog kojeg je odbio viđati kćer Suri Cruise.

Tom Cruise trenutačno puni medijske stupce nakon novog uspješnog nastavka filma ''Top Gun'', a često je viđen i na raznim događanjima u Velikoj Britaniji.

Pogledaj i ovo Tom Cruise i Suri Cruise Bila je odlučna u svojoj namjeri Od poznatog oca odlučila ju je maknuti pod svaku cijenu, a sve zbog jednog razloga: "Uvjerila se u to iz prve ruke"

Nažalost, Cruise se svugdje pojavljuje bez pratnje, a posljednja veća ljubav bila mu je glumica Katie Holmes, s kojom ima kćer Suri Cruise.

Katie i Tom bili su zajedno od 2006. do 2012. godine, a do rastave je došlo zbog Tomove opsjednutosti scijentologijom.

Iako je svih ovih godina imao pravo viđati kćer 10 dana u mjesecu, kao požrtvovnom scijentologu vjera mu je to branila jer Suri nije scijentologinja.

Upravo je Tomova opsjednutost scijentologijom presudila i njegovu braku s Katie, koja se prije devet godina iselila iz njihove zajedničke kuće u strahu za sebe i Suri.

Tom je kćeri navodno redovito slao pisma, koja je njezina majka skrivala. No 2020. godine u javnost je procurila informacija o tome kako je Suri pronašla očeva pisma u kući majčinih roditelja u Ohiju te se, nakon što ih je pročitala, i sama poželjela vidjeti s njim, nakon čega se šuškalo i da se Tom odrekao scijentologije, no nije poznato da se nakon toga dogodio njihov susret.

Suri je trenutačno 16-godišnjakinja koja živi u New Yorku s majkom Katie, koja je prije nekoliko mjeseci obznanila novu vezu s glazbenikom Bobbyjem Wootenom, a je li njezina kćer u kontaktu s ocem i jesu li se nakon pronalaska pisama ikada vidjeli, javnosti nije poznato.

Inače, iako su joj roditelji bogati i slavni, Suri slovi za jedno od skromnije holivudske djece te je čak prije nekoliko godina snimljena kako prodaje limunadu na ulici da zaradi za džeparac, a unatoč tome što se trudi biti normalna tinejdžerka, paparazzi je prate u stopu.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Rivier Claudia Rivier Claudia Rivier Claudia Rivier +0 Claudia Rivier Celebrity Slavonka bujnih grudi o kojoj su pisali i strani mediji raskošnim dekolteom opet je sve ostavila bez teksta

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik - 1 Ella Dvornik - 2 Ella Dvornik - 3 Ella Dvornik - 5 +24 Ella Dvornik Celebrity Ella Dvornik objavila fotke zbog kojih su mnogi poželjeli odmah u teretanu: ''Svaka čast ženo!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene