skroz se opustila

Žanamari pokazala kako uživa na masaži: "Mladene, blago ti se!"

Žanamari (FOTO: Instagram) Žanamari (FOTO: Instagram) 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari (FOTO: Instagram) Žanamari (FOTO: Instagram) +0 Joshua Macks, Žanamari (FOTO: Instagram) Galerija

Žanamari Perčić odbacila je krpice sa sebe i zagolicala maštu mnogima.

Žanamari Perčić objavila je najseksi fotografiju do sada. Jedna od naših najljepših pjevačica rasplamsala je maštu mnogima. Kako i ne bi kad je Žana odbacila sa sebe sve krpice i prepustila se u ruke stanovitog Mladena.

Pogledaj i ovo Žanamari Perčić - 2 hm, što se događa? Žanamari Perčić pokazala kćerkicu i javila se s putovanja, izostanak supruga s fotografija opet je potaknuo šuškanja o njihovu braku

"Napokon masaža! Jedine muške ruke koje puštam blizu sebe osim muževljevih su Mladenove. Toplo ga preporučam svima i uvijek", napisala je pjevačica uz vruću fotografiju koja je oduševila njezine fanove.

"Zašto Žanamari uvijek izgleda predobro i super hot?", "Brutalno seksi, "Sve si bolja", samo su neki od komentara koji su stigli na račun atraktivne glazbenice.

Bilo je i onih koji su se poželjeli naći na Mladenovom mjestu . "Blago ti se, Mladene", napisao je jedan obožavatelj ispod fotografije i do suza nasmijao Žanamari.

 

A post shared by Žanamari Perčić (@zanamari) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene