Jaka kemija

Žanamari kao ''uragan''! Tko je mišićavi frajer koji se našao u njezinoj blizini?

Žanamari (FOTO: PR) Žanamari (FOTO: PR) 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari (FOTO: PR) Žanamari (FOTO: PR) Žanamari (FOTO: PR) Žanamari (Foto: Instagram) Žanamari (FOTO: Instagram) Žanamari Perčić (Foto: Instagram) Žanamari (FOTO: Instagram) Žanamari (FOTO: PR) Žanamari Perčić (Foto: Instagram) +0 Žanamari (FOTO: Instagram) Galerija

Žanamari je predstavila novu pjesmu ''Uragan''.

Pjevačica Žanamari koja je postavila visoku ljestvicu kad je riječ o vrućim spotovima, ovaj put, inspirirana jakim tekstom nove pjesme “Uragan” u suradnji s Arienom, definitivno je otišla korak dalje!

Pogledaj i ovo Žanamari Perčić Oprez, vrući prizori! Jedna od najseksi Hrvatica počastila nikad boljim pogledom na svoje isklesano tijelo: "Ženo draga, nije mi dobro!"

“Čak su mi i fizičke pripreme za snimanje ovog videa bile najduže do sada (smijeh). Odlučila sam isklesati tijelo da u spotu Uragan doslovno tako i izgledam i u tome mi je pomogao moj trener i prijatelj Stjepan Zelić poznat po svom FitLife Spinning programu, koji je na kraju završio i glumeći glavnu mušku ulogu u spotu. Sve što se dogodilo u vezi s ovom pjesmom i spotom bilo je prožetno snažnom kemijom, divnim slučajnostima, inspiracijom i kreativnom suradnjom s cijelim mojim Uragan Crewom! To ćete jako osjetiti gledajući spot i slušajući pjesmu”, komentira Žanamari te nadodaje: “Pjesma je neobična fuzija glazbenih žanrova EDM, trap, r’n’b, pop čak i s elementom rocka, i po tome je zaista meni svojstvena jer sam već poznata po svojoj glazbenoj raznolikosti. Volim iznenaditi i sebe i svoje fanove, volim svježinu u glazbi i inzistiram na tome da me nešto pokrene! Ovaj Arienov beat aktivirao me čim sam ga čula i povukao da napišem tekst i melodiju Uragana. Nedugo zatim javio mi se dragi prijatelj Emerik Gudelj i pozvao me na otvorenje novog kluba u Mostaru! Čim sam ušla unutra, osjetila sam da je to lokacija za naš novi spot, i sve se nakon toga jednostavno dogodilo! Zvala sam svoju Željkicu iz Dance Crew Uniteda, koja doslovno pleše i glumi skoro u svakom mom spotu u posljednjih nekoliko godina. Dan nakon snimanja Uragana, Željka se zaručila, a naša vizažištica Ivana Čorić saznala je da je trudna! Jesam li već spomenula da Uragan odašilje neku univerzalnu sudbinsku kemiju? Sigurna sam da ćete ju osjetiti i da će ovaj val energije pokrenuti nešto i u vašim životima. Kod mene privatno je isto pokrenuo nešto jako lijepo i pozitivno, ali o tome shhhutim! (smijeh)”

“Iznimno mi je drago što smo uspjeli ostvariti ovu glazbenu suradnju, zbog toga što mi je cilj uvesti 'dašak' američkih urbanih glazbenih stilova na naše područje, a Žanamari se svojim iznimnim glasom savršeno uklopila u moju viziju singla. Sve je ispalo upravo onako kako je bilo i zamišljeno te se nadam da će se Uragan svidjeti publici. U pripremi imam hrpu novih materijala, za koje jedva čekam da izađu, stoga će nadolazeća 2019. godina biti veoma zanimljiva”, rekao je Arien.

U posljednjih nekoliko godina Žanamari sve svoje pjesme radi u suradnji s Joshua Macksom, koji producira pjesme i režira spotove pod etiketom V.R.H. Productions. Arien je stoga prvi producent takvog žanra glazbe s kojim je Žanamari napravila suradnju u ovom razdoblju te zaista zvuči zanimljivo i drugačije. Žaky nije mogla odoljeti Joshuinoj gitarskoj ideji za Uragan, pa je i u ovom aranžmanu umješao svoje prste kroz gitarski solo. Sam spot ovaj put režirala je Žanamari, a Joshua je zaslužan za produkciju spota.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Perković (FOTO: Instagram) Sandra Perković (FOTO: Instagram) Sandra Perković (FOTO: Instagram) Sandra Perković (Foto: Instagram) +2 Sandra Perković (Foto: Instagram) Celebrity Dekolte Sandre Perković izluđuje muškarce, ali svi se pitaju i što znači prsten na njezinoj ruci

 

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač (Foto: Instagram) Sonja Kovač (Foto: Instagram) Sonja Kovač (Foto: Instagram) Sonja Kovač (Foto: Instagram) +2 Sonja Kovač (Foto: Instagram) Celebrity Domaća ljepotica napokon pokazala lice svog tajnovitog dečka Gorana
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene