Ljepota ne stari

Za njima je uzdisala cijela Jugoslavija: Ovako izgledaju danas!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bile su zvijezde bivše države, a mnoge su i danas pred malim ekranima i imaju uspješne karijere. Godine im ne mogu ništa!

Tko kaže da glumačka karijera završava s prvim borama? E pa ove ljepotice iz regije potvrđuju da godine nemaju nikakve veze, a njihova popularnost samo je sve više rasla dok svoje bore ne skrivaju već s ponosnom nose.

Pogledaj i ovo Lepa Brena - 1 Što kažete? Lepa Brena otpjevala je veliki hit neprežaljenog Olivera, poslušajte kako zvuči njena verzija!

VIDEO Vruće seks scene iz ex-Yu koje su odoljele cenzuri!

Njihove karijere započele su u bivšoj Jugoslaviji, a za njima su uzdisali mnogi muškarci.

Mira Furlan

Domaća glumica bila je na vrhuncu domaće karijere kada je otišla u Ameriku gdje i danas živi. Igrala je u mnogim filmovima i serijama jugoslovenske produkcije, a u Americi je poznata po ulozi u SF TV seriji 'Babilon 5' te po ulozi u hit 'Lost'. No ipak je najzapaženija uloga u filmu 'Horvatov izbor' u kojem je pokazala svoje golo tijelo...

Suzana Mančić

Poznatija i kao 'Loto djevojka' srpska glumica i pjevačica karijeru je započela pjesmom 'Ogledalce, ogledalce' sa nepunih 18 godina. Postala je i poznatija nakon što je izašao njezin intimni filmić, a pozirala je i za Playboy. Suzina karijera je sve to preživjela i danas je vrlo zastupljena u javnom životu Srbije.

Neda Ukraden

Poznata pjevačica rođena u Imotskom karijeru je počela u Bosni i Hercegovini 70-ih godina, a 80-ih je bila jedno od najvećih imena jugoslovenske popularne muzike. Surađivala je s brojnim poznatim pjevačica (Đorđe Novković, Rajko Dujmić, Kemal Monteno, Arsen Dedić, Zrinko Tutić...), a i danas osvaja publiku svojim hitovima i transformacijama na sceni. Nije ni čudno da je zovu najseksi baka Balkana. 

Lepa Brena

pop-folk pjevačica karijeru na estradi počela je 1981., a nejzina popularnost u Jugoslaviji rasla je jako brzo - i danas nije ništa drugačije. Već od pojavljivanja u filmu 'Tesna koža' postaje prepoznatljivo lice, danas i dalje puni dvorane, izbacuje hitove, a sa Sašom Popovićem suvlasnica je 'Grand produkcije'.


 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene