Prestrašno!

Zvijezda srpskog reality showa pronađena mrtva u bazenu sa zastrašujućom porukom, bila je plesačica i pjevačica koja je žarila i palila 90-ih!

Voljenka Ilić Voljenka Ilić Voljenka Ilić/Instagram 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Voljenka Ilić - 13 Voljenka Ilić - 14 Voljenka Ilić - 9 Voljenka Ilić - 5 Voljenka Ilić - 4 Voljenka Ilić - 2 Voljenka Ilić - 1 Voljenka Ilić - 3 Voljenka Ilić - 6 Voljenka Ilić - 15 +5 Voljenka Ilić - 16 Galerija

Voljenka Ilić preminula je u 52. godini od posljedica utapanja u bazenu.

Zvijezda 90-ih i sudionica reality showa "Parovi" Voljenka Ilić pronađena je mrtva u bazenu pokraj svoje kuće u Dominikanskoj Republici gdje je živjela, prenosi srpski mediji.

Prema pisanju Telegrafa 51-godišnja Voljenka je preminula od posljedica utapanja, a noge su joj bile vezane ljepljivom trakom i na glavi je imala pričvršćen natpis "Dominikanska Republika danas". Navodno je na imanju pronađeno i oproštajno pismo na srpskom jeziku, međutim u tijeku je policijska istraga koja istražuje sve okolnosti tužnog događaja.

Voljenka se svom partneru nije javljala nekoliko dana, zbog čega je on nazvao njezinu prijateljicu i zamolio ju da provjeri je li dobro nakon čega je pozvana i policija koju je pronašla.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Voljenka Ilic Voljena (@voljenkavoljena)

Voljenka je sudjelovala u sedmoj sezoni popularnog showa u kojem je provela čak osam mjeseci, a u kojem je sve osvojila svojom pristojnošću, lijepim ponašanjem i pokazala se kao prava dama. U showu je progovorila iskreno o turbulentom ljubavnom životu i priznala da su neki od njezinih partnera bili u zatvoru.

90-ih je godina žarila i palila scenom u Srbiji, proslavila se hitovima "Samo pleši", "Jednom se voli" i "Voljena" na koje se plesalo u brojnim diskoklubovima, a ostvarila je i uspješnu manekensku karijeru.

Ne ustručavajte se potražiti pomoć

Ako se vi ili netko vama blizak suočava s određenim psihološkim poteškoćama ili se jednostavno nalazite na životnom raskršću u potrazi da pravom odlukom nemojte se nikad ustručavati i pitati za pomoć i razgovor. Donosimo vam nekoliko kontakata gdje možete porazgovarati s punim povjerenjem sa stručnjacima koji će vam sigurno pomoći:

Centar za krizna stanja i prevenciju suicida pri KBC-u Zagreb
Nazovite na telefon 01-2376-470 kad god vam zatreba pomoć od 0 do 24 sata, liječnici su uvijek spremni porazgovarati s vama i pomoći vam.

U Centar za krizna stanja pri KBC Zagreb možete doći i bez najave i uputnice svakim danom između 8 i 20 sati.

Hrabri telefon
Ako ste maloljetno dijete ili roditelj koji se suočava s različitim odgojnim izazovima možete se obratiti stručnjacima na Hrabrom telefonu. Ako ste dijete nazovite na besplatni broj 116-111. A broj Hrabrog telefona za mame i tate je 0800-0800. Linija je otvorena svakim radnim danom od 9-20h.

Psihološki centar TESA
Psihološki centar TESA je udruga koja već 25 godina daje besplatnu psihološku pomoć i podršku zdravom razvoju građana.
Nazovite na broj: 01/48 28 888 - radnim danom od 10 do 22h ili im se javite mailom za savjet: psiho.pomoc@tesa.hr

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Izabel Goulart i Kevin Trapp - 4 Izabel Goulart i Kevin Trapp - 2 Izabel Goulart i Kevin Trapp - 1 Izabel Goulart i Kevin Trapp - 6 +25 Izabel Goulart i Kevin Trapp - 5 Celebrity Poznati su po izjavi da vode ljubav čak pet puta dnevno, ali u jednom slučaju ona mu se ne smije ni približiti!

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Sylvester Stallone i Jennifer Flavin - 3 Sylvester Stallone i Jennifer Flavin - 4 Sylvester Stallone i Jennifer Flavin - 5 Sylvester Stallone i Jennifer Flavin - 2 +16 Sylvester Stallone i Jennifer Flavin - 1 Celebrity Još nedavno se htjela razvesti od svog 23 godine starijeg supruga, a on ju sada pipka gdje stigne i ona se na to nimalo ne buni!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene