nikad nje kasno!

Vlatka Pokos s 53 godine napravila veliki životni zaokret, poznati su i detalji njezina novog početka!

Vlatka Pokos Vlatka Pokos Instagram 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos Vlatka Pokos - 5 Vlatka Pokos - 3 Vlatka Pokos - 1 Vlatka Pokos - 3 Vlatka Pokos - 4 Vlatka Pokos - 1 Vlatka Pokos - 3 Vlatka Pokos - 3 Vlatka Pokos +11 Vlatka Pokos- - 2 Galerija

Vlatka Pokos Kanadu je zamijenila Splitom, gdje je dobila i posao, a napravila je i zaokret u karijeri.

Vlatka Pokos s 53 godine odlučila se na novi početak.

Kako doznaje Slobodna Dalmacija, Vlatka posljednjih mjeseci živi u Splitu, gdje je pronašla i posao, a odlučila se na veliki zaokret u karijeri.

Bivša voditeljica i pjevačica dobila je posao u jednom splitskom hotelu, gdje radi na takozvanoj concierge-usluzi, a zaposlena je jer ima sve kvalitete potrebne za savjetovanja klijenata u vezi s njihovim željama tijekom boravka u Splitu.

Iz hotela su za Slobodnu Dalmaciju otkrili kako je Vlatka, koja govori nekoliko svjetskih jezika, a usto je i elokventna, komunikativna, motivirana i ugodne vanjštine, bila najbolji odabir za taj posao.

Radi se o sezonskom poslu, a ima svoj radni prostor u auli hotela, gdje je gostima dostupna za sve njihove prohtjeve, a najčešće radi na organizaciji evenata i nekih intimnih proslava.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Vlatka Pokos (@vlatkapokos)

Vlatka je nekoliko godina živjela i radila u Kanadi, odakle se vratila zbog showa "Ples sa zvijezdama", u kojem je sudjelovala prošle godine.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput 2010. godine - 4 Maja Šuput 2010. godine - 8 Maja Šuput 2010. godine - 1 Maja Šuput 2010. godine - 3 +20 Maja Šuput 2010. godine - 5 Nekad i sad Maja Šuput 2010. godine nije marila za fotografe pa je jahtom prošetala u toplesu, a onda legla u zagrljaj tadašnjem dečku

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Stan Nine Badrić u Jelsi Stan Nine Badrić u Jelsi Stan Nine Badrić u Jelsi Stan Nine Badrić u Jelsi +30 Stan Nine Badrić u Jelsi Celebrity Pogledajte kako izgleda stan Nine Badrić na Hvaru, jasno je zašto tamo bježi kad god stigne: "Moja jutra!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene