"Ima puno kopiranja"

Vlatka Pokos priznala u čemu se nekad baš i nije dobro snalazila: "Bilo nam je puno teže jer nismo imali novca"

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Monika Sablić otvorila svoju modnu oazu - 1 Monika Sablić otvorila svoju modnu oazu - 2 Monika Sablić otvorila svoju modnu oazu - 3 +0 Monika Sablić otvorila svoju modnu oazu - 4 Galerija

Dugo sanjani san Monike Sablić napokon se ostvario. Nakon više od desetljeća u modnom svijetu, dobila je svoj modni raj. Na održanom eventu Tereza Kesovija je otkrila kako planira provesti ljeto, a evo i kako jedan od najvećih hrvatskih nogometaša uživa u sportskoj mirovini.

Glazbena diva Tereza Kesovija čestitala je splitskoj dizajnerici Moniki Sablić na ostvarenju sna. Nakon više od desetljeća mukotrpnog rada otvorila je svoju modnu oazu.

"Baš mi je drago što Monika s takvim jednim oduševljenjem govori o tome što radi i to radi s takvim srcem i dušom, vidi se da sva treperi dok joj dolaze ljudi i to je prekrasno“, zaključila je Tereza.

"Cijela priča mojih 12 godina, svega po malo iz svake kolekcije, a godišnje sam radila 3-4 kolekcije, ljeto, zima, jesen. Imamo printeve, haljinice, pufnice, odijela, kratka i duga. Ja ih zovem Pišek jer je Nikolina nedavno snimala ovu šljokičastu kolekciju. Haljine Melania, kao da idemo na dvor, kombinezoni dugi lepršavi, evo i ova haljna na meni je iz nove kolekcije i jako je žene vole", otkrila je Monika.

Poseban dan u životu dizajnerice nije željela propustiti ni njezina kćerka Mali Marija, koja će po svemu sudeći krenuti maminim modnim stopama.

"Razmišljam o tome, još ću vidjet, ali ona će mi biti velika podrška i stvarno imam temelje što se toga tiče. Užasno sam ponosna i znam da je ovo dugo htjela i da je cijela u tome i pokušavam joj biti što više podrška i pomagati joj", izjavila je Mali Marija.

Uzvanicima se pridružila i Vlatka Pokos koja je s Monikom snimila kampanju. Vlatkini stajlinzi nikada ne prođu ne zamijećeno, a i ona otkriva kako se voli igrati s modom, iako priznaje, u mladosti nije bilo jednostavno pronaći osobni stil.

"Bilo nam je puno teže doći do zgodne odjeće jer nismo imali novca, naravno kad si mlad nemaš baš puno novca za odjeću i ostale stvari tako da je u tom smislu bilo teže. S druge strane ja vjerujem da smo se više razvijale, da smo više truda i osobnosti trebale uložiti. Danas ima puno kopiranja zbog društvenih mreža", zaključila je Vlatka.

Moniku i Matiju Vuicu osim ljubavi prema modi veže i prijateljstvo koje traje preko 20 godina. Dizajnerica otkriva kako nije pobornik brze mode, već kvalitetnih odjevnih komada.

"Ja sam krenula 80-ih godina čak i nešto prije. Sve te neke stvari koje sam tada nosila pošto sam u istim dimenzijama, mogu neke komade nositi još uvijek. Moda se nadograđuje, ali prebrzo se mijenjaju trendovi što ne prihvaćam uopće. Nemojte robovati trendu jer će to onda izgledati kao da stvarno nemate smisla za nikakav styleing", poručila je Matija.

Moniku su došli podržati osobe iz svih sfera javnog života, od politike preko zabave do sporta. A upravo naš proslavljeni nogometaš Ivica Šurjak ne skriva da uživa u sportskoj mirovini.

"Baš uživam, unuk je tu i dvije unučice, koje vole nogomet i vole Hajduk jer Hajduk je nešto posebno ne samo u ovom gradu nego općenito. Tako da sam i ja ponosan što sam bio dio povijesti tog istog Hajduka, kojeg svi volimo", priznao je Ivica.

Dok Ivica uživa s unucima, Tereza Kesovija, priznaje, kako će ovo ljeto imati nastupa, ali će se ipak više držati klimatiziranih prostora.

"Ne volim vrućinu, vrućina me davi, haha! Tako da nešto ću imati, nešto ću odbiti, nešto prihvatiti, ima dosta toga. Ja bi rado pobjegla negdje u neke planine, zelene i malo hladnije. Bit će opet pakleno ljeto, vidjet ćeš", najavila je Tereza.

A uz vruće ljeto, vjerujemo kako će najbolje pristajati lagane ženstvene haljine s potpisom Monike Sablić.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene