"Prekrasni Dalmatinac"

Vlatka Pokos izazvala pomutnju novom objavom, svi su se zapitali tko je mlađahni muškarac, na prvi je pogled jasno i zašto!

Vlatka Pokos (Foto: Instagram) Vlatka Pokos (Foto: Instagram) Instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos (Foto: Instagram) Vlatka Pokos (Foto: Instagram) Vlatka Pokos (Foto: Srećko Rundić) Vlatka Pokos (Foto: Srećko Rundić) Vlatka Pokos (Foto: Srećko Rundić) Vlatka Pokos (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Vlatka Pokos (FOTO: Slavko Midzor/PIXSELL) +0 Vlatka Pokos (FOTO:Pixsell) Galerija

Vlatka Pokos se na profilu na Instagramu pohvalila svojim kumčetom Davidom Cvrlje Bačićem, čijem se izgledu svi dive.

Vlatka Pokos objavila je na svojem profilu na Instagramu niz fotografija na kojima pozira mladi muškarac kojeg njezini pratitelji dosad nisu imali priliku vidjeti, pa su se svi u prvi trenutak zapitali tko je on.

Pogledaj i ovo Vlatka Pokos Odmah su kliknuli Vlatka Pokos novog dečka upoznala je u avionu, on je sad ispričao kako je to izgledalo: ''Nisam bio siguran je li to ona pa sam joj bacio šalu...''

No 51-godišnja Vlatka sve je pojasnila u podužoj objavi i otkrila kako je riječ o njezinom kumčetu i sinu njezine najbolje prijateljice.

"Ovaj prekrasni Dalmatinac zove se David Cvrlje Bačić i sin je moje najbolje prijateljice Tonice. Ja sam preponosna krsna kuma ovom lijepom i dobrom mladom čovjeku, sportašu, studentu i divnom sinu svoje majke. Naš dragi zajednički prijatelj, Darko Lubitsch, uspješan dizajner i fotograf potpisuje fotografije. Ponosna na moje najdraže ljude", napisala je Vlatka.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vlatka Pokos/Toronto/Canada (@vlatkapokos)

"Krasan dečko", "Momak i pol", "Prelijep na kumu, sladak na mamu i pametan jer je došao iz Božanske Ljubavi", složili su se njezini pratitelji.

Vlatka je krajem prošle godine prvi put odlučila javno progovoriti o jednom od najbolnijih životnih trenutaka, o gubitku djeteta, s kojim se suočila prije 14 godina, a detalje tih teških dana ispričala za magazin Gloria, i to kako bi time pružila podršku ostalim ženama koje su doživjele spontani pobačaj.

Dogodilo se to 2007. godine, nakon razvoda od poduzetnika Josipa Dikana Radeljaka, kada je bila u vezi sa sinom pjevača Davora Radolfija, Željkom Radolfijem. On je bio uz nju u najtežim trenucima, kao i članovi obitelji.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Rihanna (Foto: Profimedia) Rihanna (Foto: Instagram) Rihanna (Foto: Instagram) Rihanna (Foto: Profimedia) +10 Rihanna (Foto: Instagram) Celebrity Rihanna u 34. godini čeka prvo dijete, sretnu je vijest potvrdila golišavim izdanjem i pokazala trudnički trbuh!

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nives Celzijus Celebrity Pogledajte kako izgleda mama Nives Celzijus, rijetko je pokazuje, a sada je iznenadila zajedničkim fotkama!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene