Podrška!

Vlatka Pokos poslije više od mjesec dana pojavila se u javnosti i oglasila se oko priče koja je potresla Hrvatsku

Vlatka Pokos Vlatka Pokos Pixsell 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos In Magazin: Vlatka Pokos Ivana Čuljak, Asim Ugljen i Vlatka Pokos Vlatka Pokos i Mateo Cvenić Vlatka Pokos i Mateo Cvenić - 3 Vlatka Pokos i Mateo Cvenić - 2 Vlatka Pokos i Mateo Cvenić - 1 Vlatka Pokos i Mateo Cvenić - 5 Vlatka Pokos i Mateo Cvenić - 4 Vlatka Pokos i Mateo Cvenić - 3 +4 Vlatka Pokos i Mateo Cvenić - 2 Galerija

Vlatka Pokos jedna je od brojnih poznatih koji su podržali mnoge prosvjednike na Trgu bana Jelačića na prosvjedu koji je potaknut slučajem Mirele Čavajde!

U četvrtak se pored Severine, Dalije Orešković, Korane Gvozdić i Ivana Šarića, na prosvjedu u Zagrebu koji je potaknut slučajem Mirele Čavajde, našla i Vlatka Pokos. 

Pogledaj i ovo Vlatka Pokos - 4 Ekskluzivno za in magazin! Vlatka Pokos priznala nam je da je ponovno zaljubljena, evo što je otkrila o svom novom odabraniku!

Bivša voditeljica i natjecateljica u showu ''Ples sa zvijezdama'' došla je podržati prosvjednike koji su poručili "Dosta! Uništavanja javnog zdravstva i zanemarivanja zdravlja žena''. 

Na svom Instagramu podijelila je trominutni video prosvjeda na kojem je snimala okupljenu masu te govore koje su prosvjednici držali. Na videozapisu se čuje i glasno zviždanje ljutih prosvjednika.

Vlatka se već neko vrijeme nije pojavila u javnosti i to otkako je napustila show ''Ples s zvijezdama'', a nakon toga je s javnosti podijelila kako natjecanje nije bilo jedini razlog njezinog vraćanja u Hrvatsku.

"Ples sa zvijezdama nije bio primarni razlog mog dolaska u Hrvatsku, točnije Europu. Nažalost, jedna od mojih sestara boluje od karcinoma i nažalost, moram to podijeliti s vama zbog jednog izdanog povjerenja. To je sve što ću ikada reći na ovu temu. Moja obitelj i ja borimo se u tišini i tako će i ostati", napisala je na Instagramu uz svoju fotografiju te je onemogućila komentare.

Vlatka je prije toga pet godina živjela u Torontu.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Konstrakta Konstrakta Konstrakta Konstrakta +23 Konstrakta Celebrity Prizor koji se rijetko viđa: Novinarske ekipe iz cijelog svijeta pljeskale Konstrakti i pjevali biti zdrava!

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Konstrakta Konstrakta Konstrakta Konstrakta +23 Konstrakta Celebrity Prizor koji se rijetko viđa: Novinarske ekipe iz cijelog svijeta pljeskale Konstrakti i pjevali biti zdrava!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene