Veliki uspjeh u Kanadi

Vlatka Pokos se pohvalila: "Diplomirala sam s počastima koje dobiva samo nekoliko najboljih studenata"

Vlatka Pokos (Foto: Instagram) Vlatka Pokos (Foto: Instagram) Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos (Foto: Instagram) Vlatka Pokos (Foto: Instagram) Vlatka Pokos (Foto: Instagram) Vlatka Pokos (Foto: Srećko Rundić) Vlatka Pokos (Foto: Srećko Rundić) Vlatka Pokos (FOTO:Pixsell) Vlatka Pokos (FOTO: Pixsell) Vlatka Pokos (FOTO: Pixsell) +0 Vlatka Pokos (Foto: Instagram) Galerija

Ovim se važnim životnim događajem Vlatka Pokos pohvalila na Instagramu.

Voditeljske vode 49-godišnja Vlatka Pokos zamijenila je marketinškima.

Pogledaj i ovo Vlatka Pokos - 2 otvorila dušu Vlatka Pokos o muškarcima koji joj prilaze: ''Opsjedaju me puno mlađi, sanjaju o meni od srednje škole''

Voditeljica je upravo diplomirala na prestižnom kanadskom Sveučilištu Sheridan, na kojem je upisala studij oglašavanja i marketinške komunikacije. 

Ovim važnim životnim događajem Vlatka se pohvalila na Instagramu. "Danas sam diplomirala s počastima koje dobiva samo nekolicina najboljih studenata!!! Ponosna sam i sretna, u mislima s mojom bakom, koja me čuva s neba. Predivan osjećaj."

Zahvalna sam na svemu dobrome u mom životu i na ovim divnim mladim ljudima s kojima sam studirala: Erina (Japan), Sebastian (Peru), Amanpreet (India)... Volim vas", poručila je pored nekoliko fotografija ushićena Vlatka.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vlatka Pokos Toronto Canada (@vlatkapokos) on

"Danas si korak bliže svom snu i uskoro ćeš uživati u plodovima napornog rada", samo je jedan od komentara koji se našao ispod fotografije, gdje su se zaredali brojni čestitari.

"Ja sam se odmorila psihički od silnog pritiska, svakodnevnog pritiska kojem sam bila izložena godinama. To je jako teško podnositi. Nekako sam se, nažalost, u Hrvatskoj počela osjećati posljednjih godina kao da se vrtim u krug iz kojeg se ne mogu iščupati."

"Jednostavno neke stvari ne možete kontrolirati i ne možete se boriti dovijeka s vjetrenjačama. Ja sam se godinama borila s vjetrenjačama i onda sam shvatila da je to besmisleno", otkrila je jednom prilikom za IN magazin Vlatka o selidbi u Kanadu.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić (Foto: Instagram) Slavko Sobin (Foto: Instagram) Slavko Sobin (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) +9 Nina Badrić (Foto: Instagram) Celebrity Nina Badrić objavom o svom hvarskom vjenčanju zbunila mnoge, ali i otkrila tko je muškarac kojeg grli

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene