Popularnost 80-ih

Slovio je kao jedan od najvećih zavodnika na ovim prostorima, ali kaže da je bilo mnogo zabluda

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Vlado Kalember i njegova Srebrna krila bili su jedan od najvećih bendova na ovim prostorima, a pjevač se prisjetio zlatnog vremena te se osvrnuo na brak s Anom Rucner.

Vlado Kalember i njegova grupa Srebrna krila 80-ih su godina bili jedan od najvećih bendova na ovim prostorima, a popularni pjevač ni danas ne staje s glazbom. Prije nekoliko mjeseci objavili su novi singl "Je li ti žao zbog nas", a publika uskoro može očekivati i njihovu novu pjesmu "Kopija".

Pogledaj i ovo showbuzz žarili i palili Prije 30 godina žene su za njim uzdisale - kakva je situacija danas?

U intervjuu za Avaz 67-godišnji pjevač je istaknuo kako je imao tu sreću da je živio i radio u vrijeme kada su se ploče jako puno prodavale te je naglasio da je jedan od rijetkih koji ima nekoliko dijamantnih ploča. Kalember kaže kako mu je u današnje vrijeme najveća nagrada što živi, radi i postoji.

Slovio je i kao veliki zavodnik dok je bio mlađi, a kaže kako je bilo mnogo zabluda i predrasuda.

"S kime god bih popio kavu, svi bi prenijeli da sam ponovno u vezi. Ne žalim se, ali je to na neki način i 'prikačeno'. Dima je bilo, ali ne i požara", zaključio je pjevač. Dodaje kako je vrijeme 80-ih bilo vrijeme postera, a novine su fotografirale pjevače i bendove u vrijeme kada su Srebrna krila bila popularni bend. "Tada je bila fora da mlade djevojke imaju neku simpatiju a to je sve palo na mene. Ja sam se samo slučajno našao tu gdje je padala kiša pa sam i ja pokisao. Naviknuo sam biti mokar", kaže pjevač.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ovako je bilo prije 40 godina 😱 na zagrebačkom Cmroku !

A post shared by Vlado Kalember (@vladokalember) on

Svi su tražili neke pikantne detalje, no Kalember kaže da su svi u bendu bili pristojni dečki.

Osvrnuo se i na brak s bivšom suprugom Anom Rucner, s kojom je i dalje u dobrim odnosima. "Živimo u vremenu kada se stvari ne popravljaju, već se samo bace, tako je i s brakom", priča Kalember te dodaje kako je uvjeren da bi se svaki brak kad-tad raspao, ali rok trajanja braka kraći je od životnog vijeka pa su ostali skupa do kraja života, a ne do kraja braka. Pjevač ističe kako Ana i on imaju nešto najljepše, a to je dijete. Smatra kako su u svemu bili odlični, no ipak se pojavilo nekoliko različitosti.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju John Travolta, Kelly Preston (Foto: Profimedia) Nekoć sretna obitelj (Foto: Profimedia) Jett i John Travolta (Foto: Profimedia) John Travolta, Olivia Newton-John (Foto: Profimedia) +1 John Travolta, Olivia Newton-John (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Život su mu obilježile gnjusne optužbe, obiteljska tragedija, brojne uloge, ali i navodna velika tajna

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene