Jedan od najstabilnijih parova

Naš umirovljeni vratar snimljen je u rijetkom izlasku sa suprugom, jedna stvar ukazala je odmah koliko su i danas zaljubljeni

Vlado Šola Vlado Šola Josip Regovic/Pixsell 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Nataša i Vlado Šola - 2 Nataša i Vlado Šola - 3 Nataša i Vlado Šola - 1 Vlado Šola Nataša i Vlado Šola Nataša i Vlado Šola - 1 Nataša i Vlado Šola - 3 Nataša i Vlado Šola - 2 Nataša i Vlado Šola - 1 Nataša i Vlado Šola - 2 +3 Vlado Šola - 3 Galerija

Vlado i Nataša Šola prošetali su centrom Zagreba, a objektive fotografa na špici nisu mogli izbjeći.

Naš umirovljeni i trofejni rukometni vratar te izbornik crnogorske rukometne reprezentacije Vlado Šola iskoristio je lijepo sunčano prijepodne i u društvu svoje supruge Nataše prošetao centrom Zagreba.

Vlado i Nataša u javnosti se rijetko zajedno pojavljuju, a sada su špicom šetali zaljubljeno se držeći za ruke, a pažnja fotografa koji su se tamo našli nije im zasmetala.

Iako ih ne viđamo često, slove kao jedan od najstabilnijih domaćih parova. S Natašom, koja je po struci defektologinja i radi u Centru za odgoj i obrazovanje Slava Raškaj u Zagrebu, Vlado se oženio 1994. godine, a uspješno očuvan i skladan brak pripisuje tome što ima normalnu ženu. Sportska slava mu se dogodila kada je imao 33 godine i već tada je bio sretno oženjen čovjek. Za svoju suprugu kaže da je s njim prošla sve – od onih najgorih trenutaka do onih najboljih.

Iste godine kad su se vjenčali na svijet je stigla njihova kćer Luka, a 2010. rodio im se i sin Max, kada je par već bio u četrdesetima.

Pogledaji ovo Poznati na špici: Valentina Baus Celebrity Nikad više poznatih na zagrebačkoj špici: U masi se istaknula naša lijepa voditeljica, a poznatog chefa jedva smo prepoznali!

Dugo su razmišljali o proširenju obitelji, ali u tome ih je spriječila Natašina bolest. Naime, nekoliko godina prije rođenja sina imala je dva jaka alergijska napada, nakon kojih je završila u bolnici na dugotrajnim pretragama. Poslije svega toga nije uspijevala zatrudnjeti te se odlučila na začeće umjetnim putem.

Trofejni vratar s obitelji živi u Dugom Selu, a svoju privatnost drže podalje od očiju javnosti.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Janko Popović Volarić i Lovorka Sršen Janko Popović Volarić - 3 Janko Popović Volarić i Lovorka Sršen In Magazin: Janko Popović Volarić - 6 +26 Janko Popović Volarić - 1 Celebrity Jedan od najpoželjnijih domaćih neženja nije se odvajao od lijepe brinete s kojom ga povezuju, čak su se i modno uskladili

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Jonnie Irwin Jonnie Irwin - 2 Jonnie Irwin - 1 Jonnie Irwin - 3 +19 Jonnie Irwin - 3 Celebrity Posljednja objava obožavanog voditelja na Instagramu kida srca, njegove riječi i prizor sve su pogodile: "Ovo je pogled čovjeka koji..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene