Dosta si nalikuju

Vjekoslava Huljić pokazala sestru u izlasku, ona se ne voli eksponirati, ali sada je spremno pozirala s njom!

Vjekoslava Huljić Vjekoslava Huljić Sasa Buric/Cropix 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Vjekoslava Huljić i Brankica Šola Vjekoslava Huljić i i Brankica Šola Tonči i Vjekoslava Huljić - 3 Tonči i Vjekoslava Huljić - 3 Tonči i Vjekoslava Huljić Tonči, Vjekoslava i Hana Huljić Vjekoslava, Tonči i Hana Huljić Vjekoslava Huljić sa sestrama i mamom Hana i Vjekoslava Huljić, Jurica Pirić Hana i Vjekoslava Huljić +16 Hana i Vjekoslava Huljić Galerija

Vjekoslava Huljić snimljena je sa sestrom Brankicom Šola, s kojom je stigla na prvu večer Melodija Jadrana.

Spisateljica Vjekoslava Huljić nije propustila koncert "Misa Mediterana" svog supruga Tončija i kćeri Hane, kojim su u Splitu otvorene Melodije Jadrana.

60-godišnja Vjekoslava na kocert je stigla u pratnji sestre Brankice Šola, koju ne viđamo često u javnosti i ne voli pozornost medija, a s kojom je pozirala i pred fotografima koji su ih tamo dočekali. Sestre su ovaj put pozirale dobro raspoložene i pokazale su koliko nalikuju jedna na drugu.

Brankica je inače odvjetnica i supruga je nekadašnjeg prvaka u motosportu Ivana Šole, koji je također popularizirao bob u Hrvatskoj i bio je član naše reprezentacije na Olimpijskim igrama u Salt Lake Cityju 2002. godine. Poznat je i po kultnoj reklami za Pipi iz 1983. godine koju je snimio s Anom Sasso.

Vjekoslava uz Brankicu ima još jednu sestru, a djevojačko prezime im je Tolić. Međusobno su jedna drugoj velika potpora, a Vjekoslavu su obje prije nekoliko godina podržale na promociji njezine knjige "Moje ljeto s Picassom", kada im se pridružila i njihova majka.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Iris Rajčić i Nikola Pokrivač Iris Rajčić Iris Rajčić i Nikola Pokrivač Iris Rajčić i Nikola Pokrivač +25 Iris Rajčić i Nikola Pokrivač Nekad i sad Sjećate li se kojeg je nogometaša Iris Livaja ljubila prije Marka? Bili su u vezi samo dva mjeseca, no zajednička prošlost još ih prati

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Melissa Reddy - 15 Melissa Reddy - 7 Melissa Reddy - 6 Melissa Reddy - 2 +10 Melissa Reddy - 5 Celebrity Slavna sportska novinarka pohvalila se da ljetuje u Hrvatskoj, evo čime je opsjednuta, a fotkama koje je objavila dive se baš svi!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene