Teško je ne primijetiti

Zajednički izlazak supružnika Huljić nije prošao nezapaženo, ali pozornost je svima nakratko morao ukrasti dekolte Tončijeve supruge

Tonči i Vjekoslava Huljić - 2 Tonči i Vjekoslava Huljić - 2 Duje Klaric / CROPIX 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Tonči i Vjekoslava Huljić - 1 Tonči i Vjekoslava Huljić - 3 Tonči i Vjekoslava Huljić Tonči Huljić Tonči, Vjekoslava i Hana Huljić Vjekoslava, Tonči i Hana Huljić Obitelj Huljić Tonči Huljić - 2 Tonči Huljić - 3 Tonči Huljić - 1 +20 Vjekoslava Huljić i i Brankica Šola Galerija

Tonči i Vjekoslava Huljić bili su na popisu uzvanika za proslavu 80. rođendana Slobodne Dalmacije, supružnici su na proslavi bili dobro raspoloženi, a Vjekoslava je opet svoju pažnju krala svojim dekolteom.

Naš glazbeni par Tonči i Vjekoslava Huljić bili su jedni od uzvanika na proslavi 80. rođendana Slobodne Dalmacije u Splitu, a za ovu su priliku oboje odabrali jednostavne odjevne kombinacije.

Tijekom večeri, par je dobro raspoložen pozirao za fotografe, a Tonči je zablistao u crnim hlačama i košulje koje je podigao bijeli sako dok je njegova supruga nosila crnu dugu haljinu. Međutim, Vjekoslava je i ovog puta teško sakrila bujni dekolte koji se nazirao ispod proreza koji je haljina imala baš na tom mjestu.

Tonči i Vjekoslava često se zajedno pojavljuju na ovakvim događanjima, a od prošle godine jedna su od glavnih tema medija otkako je njihova kći Hana rodila malenu Albu koju je dobila s Petrom Grašom.

Jednom je prilikom u IN magazinu Vjekoslava otkrila kako se snašla u ulozi bake.

"Nisam stroga, ona je još mala, ali želim je uzeti za ruku i pokazati joj život i svijet koliko je predivan i odgojiti je u ljubavi. Ona je zapravo dijete okupano ljubavlju kako bi i sva djeca trebala biti. Tonči je u ulozi djeda predivan! Strpljiv je, što inače nije. Već nas sve vrti oko malog prsta", ispričala je Vjekoslava, a tada je istaknula i kako se ne namjerava miješati u odgoj unuke jer smatra da je njezina Hana odlična mama.

"Uložiš u svoje dijete i onda i vidiš u svojem djetetu sebe, tako ja vidim sebe u njoj na još bolji način", priznala je Vjekoslava.

Osim Hane, bračni par Huljić ima i sina Ivana.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Vedran Ćorluka na Instagramu Vedran Ćorluka - 6 Vedran Ćorluka i Franka Batelić Vedran Ćorluka - 3 +21 Vedran Ćorluka i Viktor Celebrity Vedran Ćorluka raznježio je pratitelje novim fotografijama sinčića Viktora: ''Franka, pogledaj tko nam je došao!''

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Uršula Najev - 8 Ana Uršula Najev - 6 Ana Uršula Najev - 5 Ana Uršula Najev - 4 +20 Ana Uršula Najev - 3 Celebrity Zvijezda ''Kumova'' koja je nedavno svojom izvedbom rasplakala Momčila Otaševića, seksi outfitom i talentom osvojila Zadrane

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene