Rijetko je viđamo

Pogledajte kako izgleda sestra Vjekoslave Huljić, jako su slične, a sada su snimljene u zajedničkom izlasku!

Vjekoslava Huljić Vjekoslava Huljić Josko Supic/Cropix 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Vjekoslava Huljić i i Brankica Šola Vjekoslava Huljić sa sestrama i mamom Ivan i Brankica Šola Ivan i Brankica Šola Ivan i Brankica Šola Tonči i Vjekoslava Huljić - 1 Vjekoslava, Tonči i Hana Huljić Hana i Vjekoslava Huljić, Jurica Pirić Hana i Vjekoslava Huljić Hana i Vjekoslava Huljić +18 Vjekoslava i Hana Huljić Galerija

Vjekoslava Huljić ima dvije sestre, a sada je s jednom od njih snimljena na baletu u Splitu.

Spisateljica i jedna od naših najpopularnijih glazbenih autorica Vjekoslava Huljić nije propustila posljednju ovosezonsku premijeru u splitskom HNK-u, a na balet "La Stravaganza Noces" došla je sa sestrom Brankicom Šolom.

Pogledaj i ovo Tonči i Vjekoslava Huljić - 1 Lijepi i skladni! Vjekoslava Huljić zasjenila je supruga Tončija, koji je trebao biti glavna zvijezda velike večeri koju je priredio u Zagrebu

Iako se inače ne voli eksponirati, Brankica je ovaj put spremno pozirala fotografima s Vjekoslavom, pa sad imamo sjajnu priliku vidjeti i koliko su slične.

Brankica je inače odvjetnica i supruga je nekadašnjeg prvaka u motosportu Ivana Šole, koji je također popularizirao bob u Hrvatskoj i bio je član naše reprezentacije na Olimpijskim igrama u Salt Lake Cityju 2002. godine. Ivan Šola je i 1983. godine snimio kultnu reklamu za Pipi s Anom Sasso.

Vjekoslava uz Brankicu ima još jednu sestru, a djevojačko prezime im je Tolić. Sestre su međusobno jedna drugoj velika potpora, a Vjekoslavu su obje prije nekoliko godina podržale na promociji njezine knjige "Moje ljeto s Picassom", kada im se pridružila i njihova majka.

Kako izgledaju sestre i majka Vjekoslave Huljić, pogledajte u našoj galeriji.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju David Bublić - 1 David Bublić - 2 David Bublić - 3 David Bublić - 4 +13 David Bublić - 5 Celebrity Zgodni hokejaš iz Survivora priznao nam je u kojem su mu timu cure bile bolje: "To su samo one potvrdile"

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Chris Pratt, Katherine Schwarzenegger, Arnold Schwarzenegger, Christina Schwarzenegger Chris Pratt, Katherine Schwarzenegger, Arnold Schwarzenegger, Christina Schwarzenegger Joseph Baena Joseph Baena +19 Joseph Baena Zanimljivosti Bilo je neugodno gledati kako su se kćeri poznatog snagatora ponašale prema njegovu izvanbračnom sinu: "Razmažena bogata djeca!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene