Super im je bilo!

Viktorija i Dino Rađa na Mišin koncert stigli opremljeni kao najveći obožavatelji, a bome su se i rasplesali!

Viktorija Đonlić Rađa i Dino Rađa - 2 Viktorija Đonlić Rađa i Dino Rađa - 2 Viktorija Đonlić Rađa/Instagram 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Viktorija Đonlić Rađa i Dino Rađa - 4 Viktorija Đonlić Rađa i Dino Rađa - 3 Viktorija Đonlić Rađa i Dino Rađa - 5 Viktorija Đonlić Rađa i Dino Rađa - 1 Mate Mišo Kovač - 4 Mate Mišo Kovač - 3 Mate Mišo Kovač - 2 Mate Mišo Kovač Mate Mišo Kovač - 1 Koncert Miše Kovača u Splitu - 7 +18 Koncert Miše Kovača u Splitu - 6 Galerija

Vitkorija i Dino Rađa uživali su na koncertu Mate Miše Kovača u Splitu.

Bračni par Rađa, Viktorija i Dino poznati su kao veliki obožavatelji legendarnog Mate Miše Kovača, čiji koncert u Splitu nisu htjeli nikako propustiti.

Pogledaj i ovo Mate Mišo Kovač "Želim mu sve najbolje" Mišo Kovač pomalo drhtavim glasom otkrio koga će podržati na izborima: "Jer bit će muvana ako ne dobije!"

Par je na koncert stigao u majicama s Mišinim likom te je uživao u društvu svojeg sina Roka i Viktorijine prijateljice, a Viktorija je i na profilu na Instagramu podijelila dio atmosfere za pamćenje.

Na splitskom Starom placu Mišo je održao koncert ispred više od 25 tisuća obožavatelja, koji su stigli iz svih krajeva Hrvatske, ali i svijeta. 80-godišnji pjevač je na pozornicu stigao uz pratnju tjelohranitelja, a prva pjesma koju je zapjevao i s kojom je bacio publiku u trans bila je "Dalmacija u mom oku".

"Važnije mi je napuniti Split nego Madison Square Garden", izjavio je Mišo pozdravljajući sve, a Splitskoj četvrtoj gardijskoj brigadi uputio je zahvalu.

Mišo je uoči koncerta pozirao s unukom Elenom i raznježio sve, a fotografiju je na društvenim mrežama objavila njegova kći Ivana Kovač, koja je uoči koncerta za Dnevnik Nove TV otkrila kako se on osjeća dobro i uzbuđeno.

"Ajmo reći da je ovaj koncert stvarno vrhunac vrhunca jer ako bacite pogled iza, ovo je mali Woodstock večeras i to će biti ludilo, totalno. Tata se ne da, on je meteor, on će živjeti vječno. Mislim da mu je sad lagano uzbuđenje jer dosad nije bio toliko svjestan, tek sad postaje, ali kad to krene, to će biti show", zaključila je Ivana uoči koncerta u razgovoru za Dnevnik Nove TV.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Mate Mišo Kovač Ivana Kovač - 1 Ivana Kovač - 2 Mišo Kovač +19 In Magazin: Ivana Kovač - 3 Celebrity Fotografija Miše Kovača s malenom unučicom u naručju raznježila sve redom, rijetki su ostali ravnodušni na taj prizor!

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Suzy Cortez - 3 Suzy Cortez - 7 Suzy Cortez - 1 Suzy Cortez - 4 +20 Suzy Cortez - 9 Celebrity Oglasila se seks-bomba s kojom je Pique varao Shakiru, otkrila sočne detalje i što je od nje tražio!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene