Ups!

Viktorija Rađa nakon sto godina bila u izlasku, a onda ju dočekalo itekakvo iznenađenje: "Prije sin od 18 dolazi kući, nego mater od 50!"

Viktorija Đonlić Rađa (Foto: John Pavlish) Viktorija Đonlić Rađa (Foto: John Pavlish) John Pavlish 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Viktorija Đonlić Rađa (Foto: John Pavlish) Viktorija Đonlić Rađa (Foto: IN Magazin) Viktorija Đonlić Rađa (Foto: Andrea Paić) Viktorija Đonlić Rađa (Foto: Instagram) Janko Popović Volarić, Viktorija Đonlić Rađa, Dino Rađa (Foto: Instagram) Valentina Walme, Ela Vuković, Viktorija Đonlić Rađa, Gabriela Pilić, Paula Jeričević (Foto: Andrea Paić) Viktorija Đonlić Rađa i Davor Garić (Foto: Dnevnik.hr) Viktorija Đonlić Rađa (Foto: Dnevnik.hr) Viktorija Đonlić Rađa (Foto: IN Magazin) Viktorija Đonlić Rađa (Foto: PR) +0 Viktorija i Dino Rađa Galerija

Viktorija Đonlić Rađa je sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama podijelila anegdotu koja joj se dogodila nakon večernjeg izlaska.

Viktorija Đonlić Rađa poznata je po svom dobrom smislu za humor, a vjerne pratitelje na profilu na Instagramu koji su željni smijeha nije razočarala ni posljednjom objavom.

Pogledaj i ovo Viktorija Đonlić Rađa ''Dok ne mijenjaš muža...'' Viktorija Rađa pohvalila se drastičnom promjenom imidža pa usput otkrila što suprug Dino misli o tome!

44-godišnja Viktorija se naime pohvalila kako je bila u večernjem izlasku, a pri povratku ju je na vratima dočekala mama.

"Izađeš nakon sto godina, vratiš se u ponoć, a mater te dočeka na vratima u svom stilu “Prije sin od 18 dolazi kući, nego mater od 50. Jel’ to jedan pravi dalmatinski klasik!? Ok. Bilo je ponoć i dvadeset. Dočekuju li vas vaše majke još uvijek na vratima? Žuljaju li laktove na prozorima?", napisala je Viktorija uz selfie koji je objavila.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Viktorija7 (@viktorija7777)

"I to nadodavanje godina je tipicni dalmatinski klasik", "Nek ti je rekla", "A mile majke kraljice", "Kraljica je", "Prejako, haha", poručili su joj pratitelji.

A u komentarima se oglasio i njezin 18-godišnji sin Roko: "Pobrinut ću se da se to ne dogodi opet".

"Nemoj, babe ti", odmah mu je odgovorila Viktorija. 

Viktorija je inače u sretnom braku s našim umirovljenim košarkašem i Dino Rađom, a par je u veljači ove godine proslavio 20. godišnjicu braka. Supružnici imaju sinove Niku (13) i Roka (18), a upoznali su se preko bivšeg košarkaša Tonija Kukoča u jednom zagrebačkom restoranu.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo - 2 Petar Grašo i Tonči Huljić Petar Grašo - 5 Petar Grašo +0 Petar Grašo Celebrity Emotivni Grašo javio se na Instagramu prvi put nakon vijesti o vezi s Hanom Huljić: "Podrhtavalo je tlo od ljepote i ljubavi"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene