Sve je oduševio!

Pali su i prvi poljupci: Dino Rađa uputio novu poruku plesaču svoje supruge Viktorije

Dino Rađa i Marko Mrkić (Foto: Instagram) Dino Rađa i Marko Mrkić (Foto: Instagram) Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Dino Rađa i Marko Mrkić (Foto: Instagram) Dino Rađa (Foto: Instagram) Dino Rađa i Mirko Filipović (Foto: Instagram) Dino Rađa (Foto: Instagram) Dino Rađa (Foto: Instagram) Ples sa zvijezdama, Viktorija Đonlić Rađa i Marko Mrkić (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Viktorija Đonlić Rađa i Marko Mrkić (Foto: Nova TV) Dino Rađa (Foto: Instagram) +0 Ples sa zvijezdama, Viktorija Đonlić Rađa i Marko Mrkić (Foto: Nova TV) Galerija

Dino Rađa je i ove nedjelje Marku Mrkiću, plesnom partneru njegove supruge Viktorije Đonlić Rađe uputio posebnu poruku.

Kao i svake nedjelje, košarkaš Dino Rađa u šaljivom je videu uputio poruku profesionalnom plesaču Marku Mrkiću, kojeg gledamo kao plesnog partnera njegove supruge Viktorije Đonlić Rađe u showu "Ples sa zvijezdama".

Pogledaj i ovo Jelena Perić Ovo je hit! Ne odvajaju se otkako ih je spojila Viktorija Rađa: Video ovog dvojca dobro je sve zabavio, a čini se da se zna i tko je kavu platio! Ili nije!

U urnebesnom videu kjoji je Viktorija objavila na svom profilu na Instagramu, Dino kratko namiguje, a onda na iznenađenje svih poljubi Marka u čelo kojemu se očito taj potez nije svidio, sudeći po njegovu izrazu lica.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Viktorija7 (@viktorija7777) on

"Dobro je sve", napisala je Viktorija uz video.

Dino je proteklih tjedana snimio nekoliko poruka za Marka, u jednom je čak sudjelovao i njegov prijatelj Mirko Filipović Cro Cop, a svi su izazvali oduševljenje na društvenim mrežama.

Viktoriju i Marka gledat ćemo u večerašnjoj sedmoj epizodi showa "Ples sa zvijezdama" s početkom u 20.15 u programu Nove TV.

Više novosti o showu, osim na službenoj stranici showa ''Ples sa zvijezdama'', pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram, YouTube.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene