iznevjerila ju haljina

Kamere su je ulovile baš u nezgodnom trenutku kad je izvirilo više nego što je trebalo, zbog toga je naglo prekinut i program!

Serena i Venus Williams (Foto: Getty Images) Serena i Venus Williams (Foto: Getty Images) Getty Images 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Serena i Venus Williams (Foto: Getty Images) Galerija

Venus Williams na dodjeli Oscara nosila je haljinu s rizičnim dekolteom, koja ju je iznevjerila u trenutku kada su je snimale kamere, pa je pokazala više nego što je planirala.

Poznate teniske sestre Serena i Venus Williams plijenile su poglede na ovogodišnjoj dodjeli nagrada Oscar, za koju su obje odabrale haljine s rizičnim dekolteima.

Pogledaj i ovo showbuzz Nisu imali za hranu Imala je težak put do uspjeha i odrasla je u siromaštvu, a ova ljepotica danas je jedna od najpopularnijih!

Sestre su imale i važnu ulogu na dodjeli, gdje su s ponosom predstavile film "Kralj Richard", koji je priča o njihovu ocu Richardu Williamsu kao treneru i njima dvjema prije nego što su postale teniske superzvijezde. Film je bio nominiran i u kategoriji za Najbolji film, u kojoj nije pobijedio, no zato je Will Smith za ulogu Richarda dobio Oscara za najboljeg glumca.

Prilikom njegova emotivnog govora sestre nisu uspjele obuzdati emocije, a Venus je izgubila i kontrolu nad svojom haljinom.

Sa suzama u očima, Venus je očajnički povlačila haljinu koja ju je izdala baš u trenutku kada su je snimale kamere, a njezine gole grudi ostale su zabilježene, iako je zbog toga naglo prekinut prijenos dodjele. Snimku je objavio Daily Mail. 

Nakon dodjele sestre Williams su nastavile slaviti na partyju časopisa Vanity Fair, a Venus se za tu prigodu presvukla u manje rizično izdanje.

Inače, sestre se nisu oglasile o incidentu Willa Smitha, koji je prije osvajanja Oscara na pozornici ošamario Chrisa Rocka zbog šale na račun ćelavosti njegove supruge Jade Pinkett Smith.

Akademija je napad oštro osudila i pokrenuta je istraga, a Willu, među ostalim, prijeti i oduzimanje prvog Oscara koji je osvojio.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nives Celzijus Celebrity Nauljena i preplanula Nives pokazala svoje čari, a morat ćete se dobro zagledati da uopće vidite njezin bikini!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene