Bravo!

Veliki uspjeh Maria Ančića van teniskog terena: Osvaja Wall Street!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Uvijek smo ponosni na naše ljude koji uspiju i van granica Hrvatske, a nekoć slavni tenisač Mario Ančić danas gradi ponešto drugačiju karijeru.

Novak Đoković iskreno o nasljedniku: 'Hvala bogu, lijep je na mamu'

Pogledaj i ovo Blanka Vlašić - 4 davna 2000. Blanka Vlašić prisjetila se kako je izgledala sa 16 godina, s njom su na fotkama još neki naši poznati sportaši

Bivši tenisač niže uspjeh za uspjehom, no ništa od toga ne bi bilo da nije i naporno radio. Mario Ančić itekako se potrudio biti tamo gdje je sada, a danas se može pohvaliti titulom juris doctor.

Da nije tipičan sportaš, Mario je pokazao završivši doktorat iz prava, te nastavlja graditi odvjetničku karijeru na prestižnom Wall Streetu u New Yorku. U lipnju ga čeka posao u banci Credit Suisse, a bavit će se investicijskim bankarstvom, piše Slobodna Dalmacija.

'To je uvijek bila politika u našoj kući. Da tenis nikad neće biti cijeli naš život. Pri tome svi koji nas poznaju znaju koliko smo radili i trenirali. Kad vidim svoje igrače koji još igraju, svi se sjete da sam bio među deset, ali i osoba koja je možda najviše trenirala. Jedno ne isključuje drugo, škola i sport. Iako smo znali da tenis nije do kraja života, uvijek smo radili maksimalno', ispričao je Mario.

S Marijem je u SAD-u sestra Sanja, no ne isključuje i povratak u Hrvatsku. 'Svatko bira svoje odluke, ja sam odlučio doći tu. Ništa nije doživotno. Trenutačno sam tu...', rekao je.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene