Oboje među anđelima

Ivo Gregurević 2013. godine oprostio se od svoje velike ljubavi Dolores Lambaše

Ivo Gregurević (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Ivo Gregurević (Foto: Dnevnik.hr) - 1 DNEVNIK.hr 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Ivo Gregurević (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Dolores Lambaša (FOTO: Davor Puklavec/PIXSELL) +0 Dolores Lambaša (FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL) Galerija

2. siječnja 2019. godine, u 67. godini života, preminuo je jedan od najpoznatijih hrvatskih glumaca Ivo Gregurević.

Tužan početak godine na domaćem glumačkom nebu.

Pogledaj i ovo Ivo Gregurević (Foto: Ksenija Marinković) "Dragi Ivo, hvala" Pred rodnom kućom Ive Gregurevića upaljene svijeće, kolege se upisuju u knjigu žalosti

2. siječnja 2019. godine, u 67. godini života, preminuo je jedan od najpoznatijih hrvatskih glumaca Ivo Gregurević. Tužnu vijest potvrdili su i njegovi kolege, pa je tako Marija Babić-Filipović iz Hrvatskog društva dramskih umjetnika napisala: "Dragi moji prijatelji, nažalost, vijest je istinita. Umro je naš Ivo Gregurević. Ovo je najbolniji početak ijedne nove godine."

Bio je poznati hrvatski televizijski, kazališni i filmski glumac, a ostvario je brojne filmske, televizijske i kazališne uloge, za što je dobio i brojna priznanja. Najpoznatije uloge ostvario je u "Velom mistu", "Dugoj mračnoj noći", "Što je muškarac bez brkova", "Sokol ga nije volio" i u mnogim drugima.

A osim po brojnim ulogama, Ivo je bio poznat i po velikoj ljubavi s tragično preminulom glumicom Dolores Lambašom, koja nas je napustila prije nešto više od 5 godina zbog posljedica automobilske nesreće. U fatalnu crnku zaljubio se nakon razvoda od glumice Dubravke Ostojić, s kojom je dobio sina Marka.

Unatoč velikoj razlici od 29 godina, Dolores i Ivo voljeli su se pet godina, a upoznali dok je ona imala samo 21 godinu. Glumac je tada otkrio da ga je osvojila velikim glumačkim talentom. Par je i živio zajedno, a Dolores je u jednom intervjuu nakon prekida otkrila kako je Ivo bio njezina velika ljubav te kako joj je bilo jako teško nakon prekida kojem su navodno kumovale brojne burne svađe. Nije skrivala niti da je jako razočarana takvim ishodom, a nakon prekida utjehu je pronašla kod roditelja u Šibeniku.

Osim zbog velike razlike u godinama, o ovom se paru tada pričalo i zbog činjenice da je u vrijeme veze s Ivom Dolores uspjela upisati Akademiju dramskih umjetnosti nakon nekoliko pokušaja, no činjenica jest kako se lijepoj glumici nikada nije mogao osporiti glumački talent.

Iste godine nakon bolnog prekida s Ivom, Dolores je pronašla utjehu u 30 godina starijem glumcu Frani Lasiću, a Gregurevića se 2015. godine počelo povezivati s izvjesnom damom koja navodno radi kao inspektorica u MUP-u. S obzirom na to da legendarni glumac nikada nije komentirao svoj privatni život u medijima, nikada se ni nije puno znalo o njegovim ljubavima, tek šturi podaci.

No tako to obično biva s velikanima, da odlaze u tišini... Počivao u miru! 

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Ivo Gregurević u ulozi Netjaka u seriji Velo Misto (Foto: Screenshot) Ivo Gregurević kao Cinco (Foto: Screenshot) Ivo Gregurević (Foto: Dnevnik.hr) - 5 +0 Ivo Gregurević (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Celebrity Kolege se opraštaju od glumačke legende: ''Bio je naš veliki prijatelj... Ovo je nenadoknadiv gubitak"

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Ivo Gregurević u Čarugi (Foto: Screenshot) Ivo Gregurević u ulozi Netjaka u seriji Velo Misto (Foto: Screenshot) +0 Ivo Gregurević kao Cinco (Foto: Screenshot) Celebrity Bio je Netjak, Čaruga, Cinco... Najveća glumačka ostvarenja Ive Gregurevića, koja su nas dirnula i nasmijavala

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Ivo Gregurević (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Hrvatska Otišao jedan od glumačkih velikana: U 67. godini preminuo veliki Ivo Gregurević

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene