Sve mlađa i mlađa

Bivša supruga Zorana Mamića i sestra našeg rukometnog izbornika u rijetkom izlasku opravdala titulu hrvatske najseksi bake

Vanja Horvat - 3 Vanja Horvat - 3 Tomislav Miletić/Pixsell 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Vanja Horvat - 1 Vanja Horvat - 2 Vanja Horvat - 5 Vanja Horvat - 4 Vanja Horvat - 2 Vanja Horvat (Foto: IN Magazin) +0 Vanja Horvat - 3 Galerija

Vanja Horvat pojavila se na promociji knjige u Muzeju za umjetnost i obrt u Zagrebu gdje je zablistala u jednostavnoj crno-bijeloj kombinaciji.

Na promociji nove knjige autorice Ivane Barišić u Muzeju za umjetnost i obrt u Zagrebu pažnju je privukla poduzetnica Vanja Horvat, bivša supruga Zorana Mamića i sestra izbornika hrvatske rukometne reprezentacije Hrvoja Horvata.

Pogledaj i ovo In Magazin: Vanja Horvat - 6 ''Taj papir ništa ne znači!'' Domaća Lady Boss Vanja Horvat o putovanjima, poslu, ljubavi: ''Prestali su nas ispitivati hoćemo li ozakoniti vezu''

Vanju nemamo često priliku vidjeti u javnosti, a gdje god se pojavi ukrade poglede jer uvijek izgleda besprijekorno, a tako je bilo i sada. Za ovu prigodu obukla je klasičnu bijelu košulju s prugama i elegantne crne hlače, a i u jednostavnoj kombinaciji uspjela je zablistati.

Inače, Vanja je s Mamićem bila u braku 17 godina i zajedno imaju dvoje djece, 27-godišnju kćer Ninu i sina Brunu kojemu je 25 godina. Posebna blagost u njezinu životu je i unučica Vita, zbog koje joj tepaju i da je najseksi hrvatska baka, a laskavu titulu uvijek opravda.

Vanjin otac, koji se također zove Hrvoje, je bivši rukometaš koji je 1972. godine je s reprezentacijom bivše države osvojio zlato na Olimpijskim igrama, a uz brata ima i sestru Jasenku koja živi u Americi.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Slaven i Leo Bilić, Niko Kranjčar Slaven i Leo Bilić, Niko Kranjčar +0 Slaven i Leo Bilić Celebrity Slaven Bilić na utakmicu poveo najstarijeg sina kojeg nemamo često priliku vidjeti, imaju potpuno različit imidž!

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Šarić i Ivana Barišić Iva Šarić - 4 Iva Šarić i Ivana Barišić Iva Šarić - 1 +7 Iva Šarić - 6 Celebrity Atraktivna zaručnica Brune Petkovića istaknula bujne atribute, ali i nevjerojatnu figuru godinu dana nakon trećeg poroda

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene