opustila se

Tropski odmor ovoj je dami dobro došao, u ružičastim tangicama istaknula je svoju vitku figuru

Vanessa Hudgens (Foto: AFP) Vanessa Hudgens (Foto: AFP) Afp 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Vanessa Hudgens (Foto: AFP) Vanessa Hudgens (Foto: AFP) Vanessa Hudgens (Foto: AFP) +0 Vanessa Hudgens (Foto: Profimedia) Galerija

Vanessa Hudgens bijeg od obaveza potražila je na karipskim otocima, a na Instagramu je otkrila svoju sjajnu figuru.

Glumica Vanessa Hudgens nedavno je otputovala na karipske otoke Turks i Caicos na tropski odmor, a sudeći prema fotografijama koje je podijelila na Instagramu, zaista se opustila.

Pogledaj i ovo Vanessa Hudgens (Foto: AFP) samo opušteno Slavna ljepotica priredila pravi show na plaži: Mazila se s prijateljicom, plesala i pokazala sve svoje čari!

31-godišnja glumica pozirala je u ružičastom mini-bikiniju te je pokazala sve ljepote britanskog otočja, no pažnju je ukrala njezina pozadina. Svoje bujne obline stavila je u prvi plan te je uživala na plaži.

Vanessa je krajem prošle godine prekinula 9-godišnju vezu s kolegom Austinom Butlerom, a nakon toga bila je viđena s NBA košarkašem Kyleom Kuzmom. Međutim, njihovo izlaženje bilo je kratka vijeka, s obzirom na to da je on već u vezi s manekenkom Winnie Harlow.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Time for some sun ☀️

A post shared by 🔮Vanessa Hudgens🔮 (@vanessahudgens) on

Nije otkila ljubi li nekog novog, a slavna ljepotica prije Austina je bila u vezi s glumcem Zacom Efronom od 2005. do 2010. godine.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Rajko Dujmić - 5 +0 Rajko Dujmić - 4 Celebrity Oglasila se supruga Rajka Dujmića, ali samo kako bi komentirala istup poznatog estradnog menadžera o nekim njegovim kolegama

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene