sam se požalio

Naš glumac nakon teškog dana u izlasku sa zgodnom suprugom nabacio je široki osmijeh, a evo kroz kakvu je dramu prošao!

Marko Petrić i Valentina Walme Marko Petrić i Valentina Walme Marko Lukunić/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Petrić i Valentina Walme Marko Petrić i Valentina Walme Marko Petrić Marko Petrić Ivan Šarić, Valentina Walme i Marko Petrić Valentina Walme i Marko Petrić - 5 Valentina Walme i Marko Petrić - 2 Marko Petric - 1 Valentina Walme i Marko Petrić - 3 Valentina Walme i Marko Petrić - 2 +19 Valentina Walme i Marko Petrić - 1 Galerija

Valentina Walme i Marko Petrić pojavili su se na premijeri predstave "Moji tužni monstrumi" u kazalištu Gavella, nakon što je on otkrio da su mu ukrali motor.

Plesačica Valentina Walme domaćoj javnosti najpoznatija je kao pobjednica "Plesa sa zvijezdama", a gledali smo je i u drugim showovima Nove TV, kao i u spotovima domaćih glazbenika.

Valentina slovi kao jedna od najseksi Hrvatica, a u braku je s našim glumcem Markom Petrićem, kojeg smo također gledali kao natjecatelja u jednoj sezoni "Plesa sa zvijezdama".

Zgodni bračni par sada je privukao pozornost na premijeri predstave "Moji tužni monstrumi" u kazalištu Gavella.

Za tu su se prigodu oboje dotjerali. Tina je bila cijela u crnom, a Marko je imao šarene košulju i bež balone. Djelovali su odlično raspoloženi i po dolasku su nasmiješeni pozirali fotografima, no Marko je za to vrijeme prolazio kroz pravu dramu.

Kako je otkrio na svojem profilu na Instagramu, netko mu je ukrao njegovu Vespu koju je vozio 14 godina. U međuvremenu je Vespa i pronađena, ali bačena u grmlje te u lošem stanju. Markove objave s Instagrama pogledajte u galeriji.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Marko Petric (@marko53c)

Podsjetimo, Valentina i Marko vjenčali su se početkom rujna. Ceremoniju vjenčanja vodio je komičar Ivan Šarić, a među uzvanicima su bili i Jagoda Kumrić, Silvia Dvornik, Domenica Žuvela, Pedro Soltz i mnogi drugi.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Ante Gelo, Lovro Juraga, Nikša Kušelj, Jelena Perčin, Iva Jerković Oreški, Iva Mihalić, Filip Vidović Ante Gelo - 2 Jelena Perčin - 2 Jelena Perčin +21 Jelena Perčin - 1 Celebrity Jelena Perčin nakon razvoda ljubi poznatog domaćeg glazbenika? "Oni su zajedno već neko vrijeme"

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Adriana Lima - 2 Adriana Lima - 3 Adriana Lima - 1 Adriana Lima - 5 +27 Adriana Lima - 4 Nekad i sad Prepoznajete li ovu ženu? Svi se pitaju što joj se dogodilo s licem: ''Ne bih znao da je ona da nisam pročitao!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene