On je "onaj pravi"

Nakon niza propalih veza sa starijim muškarcima, slavna ljepotica udala se u strogoj tajnosti?

Jennifer Lawrence i Cooke Maroney (Foto: Profimedia) Jennifer Lawrence i Cooke Maroney (Foto: Profimedia) Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lawrence i Cooke Maroney (Foto: Profimedia) Jennifer Lawrence i Cooke Maroney (Foto: Profimedia) Jennifer Lawrence i Cooke Maroney (Foto: Profimedia) Jennifer Lawrence i Darren Aronofsky (FOTO: Profimedia) Gwyneth Paltrow i Chris Martin (Foto: AFP) Jennifer Lawrence i Nicholas Hoult (Foto: AFP) Nicholas Hoult (Foto: AFP) Jennifer Lawrence (Foto: AFP) Jennifer Lawrence (Foto: AFP) - 7 +0 Jennifer Lawrence (Foto: AFP) - 5 Galerija

Jennifer Lawrence nedavno je viđena u gradskoj vijećnici sa zaručnikom Cookeom Maroneyjem.

Čini se kako se slavna glumica udala u potpunoj tajnosti.

Pogledaj i ovo Jennifer Lawrence (Foto: AFP) "Bridezilla" Nitko joj nije došao na djevojačku: Slavnu oskarovku iznevjerili prijatelji pa se rasplakala

29-godišnja Oskarovka Jennifer Lawrence nedavno je viđena u gradskoj vijećnici u New Yorku s 5 godina starijim zaručnikom Cookeom Maroneyjem.

Nije dugo trebalo da krenu kružiti glasine kako je par ozakonio svoju vezu 7 mjeseci nakon zaruka, no službena potvrda je izostala. Kako prenosi portal Page Six, par je u vijećnici viđen u društvu dva tjelohranitelja, fotografa i još jedne osobe, a par veliku proslavu planira organizirati sljedećeg mjeseca na još nepoznatoj lokaciji.

"Ono kad odeš po dozvolu za brak, a pored tebe prođe Jennifer Lawrence koja se ide vjenčati. Gradska vijećnica je zakon", napisao je jedan korisnik na Twitteru i tako otkrio tajnu.

Podsjetimo, par se zaručio u veljači ove godine nakon svega 8 mjeseci hodanja. Maroney je poznat njujorškim društvenim krugovima kao umjetnički direktor slavne Gladstone galerije, dok je prije radio u prestižnoj Gagosian galeriji.

Ipak, dotični je djetinjstvo, baš poput svoje zaručnice, proveo s roditeljima na selu, a par nikada nije javno pričao o svojoj vezi. Ipak, prijatelji glumice tvrde kako nikada nije bila sretnija, što nije teško za povjerovati obzirom da u prošlosti nije imala previše sreće u ljubavi.

Jennifer je neko vrijeme ljubovala s glazbenikom Chrisom Martinom, svega 5 mjeseci nakon njegovog razvoda od glumice Gwyneth Paltrow.

Par je dva puta prekidao do konačnog prekida u ljeto 2015. godine, a Jennifer se zatim zagledala u 20 godina starijeg redatelja Darrena Aronofskyjeg s kojim je provela oko godinu dana.

Njezina najdulja veza bila je ona s kolegom Nicholasom Houltom nakon što su se upoznali na setu filma "X-Men First Class" 2010. godine. Par je zajedno proveo 4 godine, a danas je u prijateljskim odnosima. 

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez, Marc Anthony i Raffaella Modugno (Foto: Profimedia) Marc Anthony i Raffella Modugno (Foto: Profimedia) Jennifer Lopez, Marc Anthony i Raffaella Modugno (Foto: Profimedia) Marc Anthony i Raffella Modugno (Foto: Profimedia) +7 Raffaella Modugno (Foto: Instagram) Celebrity Bivša mu je supruga seks-bomba, a on se pred njom šeće s novom, 20 godina mlađom odabranicom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene