Zatvorila Disney park

Blago njoj - Živi u bajci!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mariah Carey i Nick Cannon na bajkovit način su proslavili petu godišnjicu njihova sretnog braka. I to ni manje ni više već u Disneylandu!

Mariah i Nick su tako po peti put izrekli 'Uzimam' jer svake godine iznova prirede ceremoniju vjenčanja.

Prošle godine su to učinili na vrhu Eiffelovog tornja u Parizu. No, 43-godišnja pjevačica se pobrinula da ove godine svog 32-godišnjeg supruga iznenadi u višestrukoj dozi nego što to obično čini.

Tako je zbog obilježavanja godišnjice braka te proslave drugog rođendana njihovih blizanaca Disney park u Kaliforniji zatvorio vrata za posjetitelje.

Mariah je odjenula prekrasnu bijelu haljinu i na trenutak postala Pepeljuga koja se u kočiji u obliku bundeve zajedno sa svojom kćerkom Monroe dovezla ispred palače gdje su je čekali suprug i sin Morrocan.

Pjevačica je na Twitteru objavila nekoliko videa i fotografija kojima je dokumentirano raskošno izdanje pop dive koja je poznata po ekstravaganciji i nesvakidašnjim izdanjima.

Kako je pjevačica obilježila petu godinu braka pogledajte u priloženim videima. Pogledaj i ovo showbuzz Mama im je napravila i web stranicu Blizanci koji su od rođenja svjetske zvijezde!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene