svi na nogama

Sjećate se hit-pjesme Enisa Bešlagića? Pogledajte kakva je ludnica nastala kada se spontano zaorila u našem popularnom showu!

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Enis Bešlagić, TLZP Enis Bešlagić, TLZP Jazz Ba, TLZP Enis Bešlagić, TLZP Jazz Ba, TLZP Enis Bešlagić, TLZP Jazz Ba, TLZP Enis Bešlagić, TLZP Jazz Ba, TLZP Enis Bešlagić, TLZP +1 Jazz Ba, TLZP Galerija

Enis Bešlagić je u šestoj emisiji showa "Tvoja lice zvuči poznato", podsjetio na svoju hit-pjesmu, koju su zatim svi i zapjevali.

Enisa Bešlagića svi poznaju kao glumca, a od ove sezone i kao člana žirija našeg popularnog showa "Tvoje lice zvuči poznato".

A u šestoj emisiji Enis je sve podsjetio i na svoju pjevačku karijeru, odnosno na hit koji je 2009. godine snimio s Crvenom Jabukom i Antimonom.

"Pa ima li netko da mene imitira? Imam i ja pjesama", požalio se Enis, a onda je i zapjevao pjesmu "Jazz Ba".

Pogledaji ovo Enis Bešlagić - 2 inMagazin Enis Bešlagić okupio cijelu estradu zbog svoje životne priče: ''Od grobara do glumca, znaš, to je neka definicija''

Za njim su se poveli i svi u studiju, a dio natjecatelja je toliko ponijela atmosfera da su se i ustali. Na nogama je bio i Enis, koji s lica nije mogao sakriti uzbuđenje i sreću, a ovaj spontani trenutak obradovao je i njegove kolege iz žirija.

"Ovo je hit, ljudi moji", poručio je Enis na kraju.

Svemu je prethodila najava nastupa Marije Kolb, koja se u šestoj emisiji transformirala u pjevača grupe Vigor i člana žirija, Marija Rotha.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene