Zvijezda TLZP-a

On ima dvojnika i sličnost je nevjerojatna

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Daniel Bilić pokazao je koliko je duhovit i šarmantan frajer.

Simpatični radijski voditelj Daniel Bilić u drugoj emisiji showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' uskočio je u haljinu i cipele Marine Perazić iz popularne grupe ''Denis&Denis''. Svojim nastupom oduševio je i nasmijao žiri. ''Ovakav jedan dragulj u emisiji TLZP stvarno dugo nismo vidjeli '', komentirao je Navojec njegov nastup.

Pogledaj i ovo Minea A mislila je da se zeznula Slatka krađa našoj je pjevačici ispunila davni san, a evo zašto joj je Minea rekla da je pravi zlatni paket!

No, skriveni dragulj je, kaže, tek sada skužio veliku sličnost s jednim drugim likom prilikom pripreme za svoj nastup. On je lik iz crtića- plavokosi zavodnik, Johnny Bravo. Prizanjemo, sličnost je prilično uočljiva,a Bilić je još jedanput pokazao kako ima dobar smisao za humor.

Dok su mu fanovi dijelil komplimente na račun njegovog nastupa, jedan od vjernih pratitelja smatra kako Daniel zapravo ''baca'' na nekog drugoga.

 

A post shared by Daniel Bilić (@danielbilich) on

''Daješ mali na križanca Olivie Newton John i Johna Travolte. Ali sve u svemu, totalno guba nastup! Bravo''. I mi skidamo kapu dolje i jedva čekamo sljedeću Bilićevu transformaciju.

Osim na službenoj stranici showa, Tvoje lice zvuči poznato pratite i te na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTube-u.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene