Aduti u rukavu

Petko lovi kondiciju! ''Imam upalu mišića''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dalibor Petko uživa u treninzima za show Tvoje lice zvuči poznato.

TV voditelj Dalibor Petko našao se u ulozi koja mu nije nimalo lagana. ''Ovo je definitivno najzahtjevnije od svega što sam ikada radio u životu. Nisam puno zadovoljan na treninzima jer sve učim u hodu. I pjevanje i ples i glumu, a lovim i kondiciju i zrak'', kroz smijeh nam je priznao Dalibor Petko.

Pogledaj i ovo Renata Končić Minea a kakve tek noge ima! Je li Minea upravo išetala iz neke bajke? U haljinici s velikom mašnom izgleda kao prava princeza!

Pred njim su brojne transformacije od kojih neće svaka biti jednostavna. ''Najteže će mi biti utjeloviti nekog domaćeg pjevača jer ih sve znam, i najteže će mi biti nositi štikle'', kazao je Dalibor Petko.

''Imam li ja uopće adute s kojima ću nekoga osvojiti? One osnovne nemam, ali možda mi svi drugi pomognu da budem zabavan'', otkrio je Dalibor Petko koji se nada kako će žiri gledati i ono mimo pjevanja i plesanja.

''Imam upalu mišića, ali toliko radimo da nam je to skroz normalno'', kazao je sretni Dalibor Petko.

A kako će se snaći on, ali i drugi kandidati, jedva čekamo vidjeti u novoj sezoni najgledanijeg showa Tvoje lice zvuči poznato.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene