TVOJE LICE ZVUČI POZNATO

Alka Vuica reagirala: ''Glumatao je neku lažnu ženstvenost''

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Alka Vuica komentirala je nastup Daniela Bilića, koji ju je utjelovio u sedmoj epizodi showa "Tvoje lice zvuči poznato". Nastup joj se svidio, no imala je zamjerki!

U sedmoj epizodi showa "Tvoje lice zvuči poznato" pjesmu ''Ej šta mi radiš'' otpjevao je Daniel Bilić u liku Alke Vuice i zabavio žiri i gledatelje. Zadatak nije bio ni malo lagan, a svjestan je toga bio i žiri.

Pogledaj i ovo Renata Končić Minea Sve je ljepša! Je li ovo Mineino najglamuroznije izdanje dosad? Decentno je otkrila i malo gole kože!

''Ja ću samo reći da svi misle kako je lako pjevati na način kako pjeva Alka. Alka pjeva u muškoj lagi što je tebi išlo na ruku. Ti si Daniel prvi put, u sedmoj epizodi pokazao da možeš pjevati.'', kazala je Sandra. Goran Navojec rekao mu je kako je bio odličan i da je u njegovom nastupu uspio viditi Alku. ''Ja sam i čuo i vidio Alku tu pred nama i ja ti na tome čestitam. To je moglo biti i gore, ali što je žalosno, mislim da nije moglo biti puno bolje. Bio si odličan, čestitam ti od srca!'' Čestitke su pristigle i od Alke Vuice.

Za Dnevnik.hr Alka Vuica otkrila nam je da joj se Danielov nastup jako svidio. ''Jako mi se svidio nastup Danijela Bilića,a pogotovo sto je ostao u ulozi i zezao se do kraja imitirajući Alku ", rekla je Alka. Ipak, nastup nije prošao bez par grešaka. ''Malo je bio previše fake,što ja nikako nisam i glumatao je neku lažnu ženstvenost koju ja nemam,pogotovo u pokretima. Mislim da nije mislio na tekst dok je pjevao,Što je u mom izvođenju najvažnije. Interpretacija prije svega!, rekla nam je Alka, koju je Bilić ipak nasmijao i razveselio. ''Inače,osim ovih par grešaka,sve 5'', zaključila je pjevačica!

Osim na službenoj stranici showa, Tvoje lice zvuči poznato pratite i te na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTube-u.

Propustili ste emisiju? Pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene