zgodna trudnica

Zaručnica Ćaleta-Cara baš blista u trudnoći, pokazala je i kako izgleda u kupaćem kostimu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Adriana Đurđević je pozirala u jednodijelnom badiću koji je istaknuo njezin trudnički trbuh.

Otkako se doznalo da s nogometašem Dujom Ćaleta-Carom čeka dijete, Adriana Đurđević zatrpala je svoj Instagramu trudničkim fotografijama.

Pogledaj i ovo Vjenčanje Adriane i Duje Ćalete-Cara - 8 atraktivna mladenka Adriana Ćaleta-Car u vjenčanici kakva se ne viđa često pokazala više od očekivanog, a tu je i spektakularan veo!

Atraktivna Dubrovkinja koja je na društvenoj mreži stekla popularnost svojim modnim stilom i fotkama s egzotičnih lokacija, lajkove sada skuplja trudničkim outfitima, a pokazala je i kako izgleda u kupaćem kostimu.

U svojim Storyjima na Instagramu objavila je fotografiju na kojoj pozira u jednodijelnom crvenom badiću s čipkom na dekolteu, a pohvalila se i da u sunčanom i toplom vremenu uživa pored bazena.

Ranije je na svojem Instagramu objavila i fotku na kojoj nosi kratku ružičastu haljinicu s dekolteom u kojoj se jedva nazirao njezin trudnički trbuh te je zadivila pratitelje vitkom linijom.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Adriana Đurđević (@adrianadurdevic)

Podsjetimo, Adriana je sredinom travnja za Story otkrila kako se već nalazi u drugom tromjesečju trudnoće, a priznala je i da ona i nogometaš već znaju spol bebe, ali tu informaciju još nije htjela podijeliti s javnosti.

Nakon toga je trudnoću potvrdila i na Instagramu gdje je objavila predivne fotografije sa zaručnikom, koji je kleknuo pred nju nedavno, nakon četiri godine veze.

Adriana se zbog Duje preselila iz rodnog Dubrovnika u Marseille gdje on igra nogomet za istoimeni klub, a već neko vrijeme nose titulu najljepšeg domaćeg para.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Albina Grčić - 5 +0 Albina Grčić - 2 Zanimljivosti Bijesne reakcije na Albinino ispadanje s Eurosonga: ''Hrvatska je tako opljačkana da boli, tražimo pravdu, ovo je šok!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene