Nije mu dugo trebalo

Nakon preljubničke afere s prijateljicom svoje cure, slavni košarkaš ne odvaja se od ove lijepe brinete

Tristan Thompson i misteriozna brineta (Foto: Profimedia) Tristan Thompson i misteriozna brineta (Foto: Profimedia) Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Tristan Thompson i misteriozna brineta (Foto: Profimedia) Tristan Thompson (Foto: Profimedia) Tristan Thompson (Foto: Profimedia) Jordyn Woods (Foto: Profimedia) Khloe Kardashian i Tristan Thompson (Foto: Instagram) Khloe Kardashian i Tristan Thompson (Foto: Profimedia) Karizma Ramirez (Foto: Instagram) +0 Khloe Kardashian (Foto: Instagram) Galerija

Iako mnogi sumnjaju u preljubničku aferu Tristana Thompdona i Jordyn Woods, činjenica jest kako je košarkaš i prije varao Khloe Kardashian.

Košarkaš je službeno slobodan i spreman za osvajanje.

Pogledaj i ovo Jordyn Woods (Foto: Instagram) Veliko slavlje Poznata preljubnica proslavila rođendan "miješanjem" oblinama na terasi

Iako mnogi sumnjaju u preljubničku aferu NBA košarkaša Tristana Thompsona i Jordyn Woods koja je posljednjih dana zabavljala javnost, činjenica jest kako je košarkaš i prije varao svoju partnericu Khloe Kardashian.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tristan Thompson (@realtristan13) on

I to nije bila u pitanju samo jedna žena, nego više njih, a samo je s nekoliko uhvaćen kamerom. Zanimljivo, košarkaš je s Khloe varao i bivšu partnericu koja je također u to vrijeme bila trudna s njegovim djetetom, pa je dio javnosti rekao kako je karma odradila svoje.

Kako god bilo, košarkaš je službeno slobodan i spreman za osvajanje, a čini se kako ne gubi vrijeme. Naime, još od kraja veljače košarkaš se navodno viđa s ljepoticom za koju se sada saznalo da joj je ime Karizma Ramirez, a par je dosad viđen na večeri te u njegovu hotelu u New Yorku.

S velikim osmijehom na licu, Tristan je okupljenim paparazzima pokazao srednji prst nakon što su ga slijedili od kafića u kojem je sebi i djevojci uzeo kavu. Atraktivna brineta ima pak povijest s košarkašima jer je prethodno bila u vezi s Shaneom Larkinom, igračem Brooklyn Netsa.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Navodni par prošlog je tjedna viđen i u jednom restoranu u New Yorku na dvostrukom spoju s Tristanovim suigračem iz Cleveland Cavaliersa, Jordanom Clarksonom.

S druge strane, Khloe Kardashian svaki slobodni trenutak provodi s njihovom kćerkicom True i slavnim sestrama, pa se čini da svatko od njih na svoj način prebolijeva prekid. 

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Sienna Miller i Lucas Zwirner (Foto: Profimedia) Sienna Miller i Lucas Zwirner (Foto: Profimedia) Sienna Miller i Lucas Zwirner (Foto: Profimedia) Sienna Miller i Lucas Zwirner (Foto: Profimedia) +2 Sienna Miller (Foto: Getty Images) Celebrity Još jedna glumica uživa u vezi s mlađim: Plavokosu ljepoticu osvojio je 27-godišnji mladić

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Rita Ora (Foto: Instagram) Rita Ora i Andrew Watt (Foto: Profimedia) Rita Ora (Foto: Instagram) +0 Rita Ora (Foto: Instagram) Celebrity Pjevačicu dečko napucao nakon samo 4 mjeseca veze s objašnjenjem koje joj se baš i nije svidjelo

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene