jedva je stajao na nogama!

Pijanog dečka Taylor Swift pridržavali dok je pokušavao pjevati poslije velike pobjede, oduzeli su mu čak i mikrofon!

Travis Kelce Travis Kelce Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Travis Kelce - 6 Travis Kelce - 5 Travis Kelce - 4 Travis Kelce - 3 Travis Kelce - 2 Travis Kelce - 1 Travis Kelce i Taylor Swift Megan Fox, Machine Gun Kelly, Taylor Swift i Travis Kelce - 1 Taylor Swift, Travis Kelce Taylor Swift i Travis Kelce na Super Bowlu +20 Taylor Swift i Travis Kelce - 5 Galerija

Travis Kelce snimljen je vidno pripit na paradi u Kansas Cityju na kojoj je sa svojim suigračima slavio pobjedu na Super Bowlu.

Trenutačno jedan od najpopularnijih igrača američkog nogometa Travis Kelce poprilično se opustio tijekom proslave naslova koji se sa svojom ekipom osvojio na Super Bowlu, a čini se da je popio koju čašicu previše pa su ga njegovi suigrači iz Chiefsa morali pridržavati na pozornici u Kansas Cityju, gdje su im priredili veliki doček i paradu.

Kamere su snimile Travisa, koji je pomogao svojim Chiefsima pobijediti San Francisco 49erse u Las Vegasu, kako pokušava predvoditi pjesmu, country-hit Gartha Brooksa iz 1990. godine "Friends In Low Places", nakon što su mu dodali mikrofon pred tisućama obožavanih obožavatelja. Ali činilo se da je slavlje uzelo svoj danak jer se Travis mučio s izgovaranjem riječi, to jest pjevanjem.

Pogledaji ovo Taylor Swift i Travis Kelce - 5 Celebrity Svi svjetski mediji danas pišu o ovom poljupcu: Najpoznatiji ljubavni par na svijetu prepustio se strastima pred stotinama milijuna ljudi!

Njegovi suigrači Patrick Mahomes i Chris Jones čak su bili prisiljeni uskočiti i pridržati ga da ne padne u jednom trenutku, prije nego što mu su na kraju oduzeli mikrofon.

Je li Travis Kelce pretjerao sa slavljem pobjede na Super Bowlu?

  • Ma nije, čovjek se baš lijepo veseli!
  • Malo bi se mogao skulirati.

Ukupno glasova:

Travisa je na Super Bowlu bodrila njegova djevojka, pjevačica Taylor Swift, koja se nakon svega vratila svojoj svjetskoj turneji i otputovala u Australiju, a on je iskoristio priliku da se potpuno opusti.

Taylor je ovih dana objavila urnebesnu snimku Travisa kako tulumari s njezinim roditeljima u noćnom klubu u Las Vegasu. 34-godišnja pop-megazvijezda na svom je TikToku podijelila smiješnu snimku iz kluba koja prikazuje Travisa, njezine roditelje Andreu i Scotta te potom Taylor koja je napravila kiseli izraz lica, a u pozadini je treštala glasna glazba i diskoreflektori.

''Slučajno otići u klub s roditeljima nešto je što bi svatko trebao probati barem jednom u životu'', napisala je Taylor u opisu videa te nasmijala više od 16 milijuna gledatelja koji su dosad vidjeli njezinu objavu.

''Ovo je party za prijatelje i obitelj, rekli su… Povedite i roditelje, rekli su…'' pisalo je na videozapisu.

''Ikono'', ''Ovo me nasmijalo do suza'', ''Nikad nije nije dijelila ovoliko obiteljskih snimki na internetu, toliko je zaljubljena, presretna sam'', pisali su njezini obožavatelji u komentarima.

Pogledaji ovo Taylor Swift i Travis Kelce Celebrity Nitko ne zna tko je stvarno spojio najpoznatiji ljubavni par na svijet, a o njima postoji i velika zabluda: "Mislim da neki ljudi misle da..."

Inače, Swift i njezin dečko Travis u klubu su slavili pobjedu njegova tima na Super Bowlu, koji je ove godine izazvao veliki interes javnosti. 34-godišnja Taylor napeto je pratila utakmicu u svečanoj loži i navijala za 34-godišnjeg Travisa u društvu članova njegove obitelji i svojih prijateljica, a nakon što je postalo jasno da je njegov tim pobijedio, pohitala je na teren, gdje ga je ljubila i grlila. Uoči Super Bowla nagađalo se hoće li u slučaju pobjede Travis zaprositi Taylor pred svima i ispisati povijest tog kultnog sportskog događanja, što se nije dogodilo, ali to nije spriječilo obožavatelje da bruje o njihovu romantičnom poljupcu.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Borka Mihajlović Majka Aleksandre Prijović Borka Mihajlović - 5 Majka Aleksandre Prijović Borka Mihajlović - 4 Majka Aleksandre Prijović Borka Mihajlović - 3 +27 Majka Aleksandre Prijović Borka Mihajlović - 2 Zanimljivosti Poslušajte kako zvuči majka Aleksandre Prijović, brojni Slavonci pamte je kao najpopularniju pjevačicu posebnog žanra!

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Jakovčić i njegova partnerica Roypim - 1 Ivan Jakovčić i njegova partnerica Roypim Ivan Jakovčić Ivan Jakovčić +10 Ivan Jakovčić Celebrity Evo što je naš bivši ministar izveo za svoju 26 godina mlađu partnericu za Valentinovo: "Idem svojoj ljubavi"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene