sjećate ga se?

Prezgodni Tomislav prije Survivora u zagrljaju je držao domaću pjevačicu, a ni tada nije prošao nezamijećeno!

Tomislav Rubinjoni u showu Survivor Tomislav Rubinjoni u showu Survivor Nova TV 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Neda Parmać - 2 Tomislav Rubinjoni Tomislav Rubinjoni u showu Survivor - 1 Tomislav Rubinjoni u showu Survivor - 2 Tomislav Rubinjoni u showu Survivor - 3 Tomislav Rubinjoni u showu Survivor - 4 Tomislav Rubinjoni u showu Survivor - 5 +0 Tomislav Rubinjoni u showu Survivor Galerija

Tomislav Rubinjoni iz showa "Survivor" 2021. godine glumio je u videospotu za pjesmu "Daj mi" pjevačice Nede Parmać.

Tomislav Rubinjoni jedan je od natjecatelja showa "Survivor" koji je privukao veliku pažnju ženskog dijela publike.

Zgodni kondicijski trener od mladih dana njeguje sportski duh, što se itekako vidi na njegovu isklesanom tijelu, a već ranije ga je primijetila i jedna domaća pjevačica.

Naime, Tomislav se prošle godine pojavio u videospotu Nede Parmać za pjesmu "Daj mi" u kojem je u glavnoj ulozi pokazao nekoliko zavodljivih pokreta, a ni tada nije prošao nezapaženo pa su neki od komentara ispod videa na YouTubeu upućeni upravo njemu.

Iako je u nekoliko navrata izjavio da ne voli izlaziti te da preferira kućne zabave, Tomislav je dosad u showu iskoristio svaku priliku za zabavu, pa je na zabavi povodom ujedinjenja timova ugodno iznenadio ostale kandidate svojim plesnim pokretima, a nedavno ih je na karaokama počastio i nezaboravnom izvedbom pjesme ''Eye of the Tiger''.

Tomislav je, inače, odrastao i živi u Zagrebu gdje se u mladosti bavio veslanjem, a završio je smjer Kondicijska priprema sportaša na Studijskom centru za izobrazbu trenera i trenutačno je suvlasnik teretane u kojoj radi kao kondicijski trener.

Uoči ulaska u "Survivor" sebe je opisao kao jednostavnu i prilagodljivu osobu sportskog duha koja svoje slobodno vrijeme voli ispuniti aktivnostima poput teretane, veslanja, plivanja, trčanja i biciklizma, a prijava u show za njega je bila izlazak iz zone komfora.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Nika Rakić Nika Rakić +0 Nika Rakić Celebrity Nika iz Survivora prije četiri godine ostala je bez krova nad glavom i živjela u autu, a onda se dogodilo čudo!

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Vukićević (Foto: Instagram) +0 Lidija Vukićević (Foto: Instagram) Celebrity Violeta iz Boljeg života riješila se prepoznatljivih lokni i iznenadila novim imidžem, ovo je stvarno velika promjena!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene