Težak rastanak

Tko je žena koja uz Beckera stoji unatoč svemu? Govori pet jezika, a u zatvor ga je ispratila poljupcem

Djevojka Borisa Beckera Lilian Djevojka Borisa Beckera Lilian Profimedia 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Djevojka Borisa Beckera Lilian Djevojka Borisa Beckera Lilian Boris Becker s djevojkom Lilian - 3 Boris Becker s djevojkom Lilian - 2 Boris Becker s djevojkom Lilian - 1 Boris Becker s djevojkom Lilian - 5 Boris Becker s djevojkom Lilian - 3 Boris Becker s djevojkom Lilian - 2 Boris Becker s djevojkom Lilian - 1 Boris Becker s djevojkom Lilian - 5 +15 Boris Becker s djevojkom Lilian - 4 Galerija

Djevojka Borisa Beckera Lilian de Carvalho Monteiro vjerno stoji uz ovog razvratnog tenisača unatoč nevoljama i skandalima koji ga opisuju!

Lilian de Carvalho Monteiro i Boris Becker svoju su vezu započeli 2020. godine nakon što se Boris rastao od Lilly nakon devet godina braka.

Pogledaj i ovo Boris i Lilly Becker (Foto: Getty) Zavodnik bio i ostao Promijenio ukus? Nakon silnih manekenki ljubi djevojku koja je potpuna suprotnost od svih njegovih bivših

Ova afrička ljepotica odlučila je poduprijeti Beckera na svakom koraku, a uz njega je stajala i na nedavnom suđenju gdje je okrivljen na dvije i pol godine zatvora zbog utaje duga.

Dok je privođen u ćeliju, Lilian mu je slala poljubac nakon teškog oproštaja, a ovoj mlađahnoj dami očito ne smetaju ni Beckerove prijašnje afere i buran razvratnički život.

Lilian je rođena u maloj afričkoj državi Sveti Toma i Princip koja se sastoji od dva otočića, a otac joj je tamošnji bivši ministar obrane koji se 2014. godine kandidirao i za predsjednika.

Carvalho zna čak pet stranih jezika te ima tri diplome, a s 25 godina u Londonu je postala magistar na londonskom sveučilištu na Smjeru orijentalnih i afričkih studija.
Prije Londona, Lilian je studirala i u Rimu gdje je prvotno pohađala privatnu školu, a potom i Sveučilište La Sapienza.

Kako piše Daily Mail, u svojim četrdesetim godinama upoznala je Beckera, a o njihovoj se vezi počelo pričati 2020. godine. Godinu kasnije par je viđen na plažama Dubaija, a potom i na romantičnom odmoru na Ibizi.

Od 2021. godine, par je skupa prisustvovao mnogim svečanim događanjima, a zajedno vole posjetiti i teniske turnire na Wimbledonu gdje je Becker proveo uspješan dio svog života.

Prije Lilian, Becker je imao dva propala braka te mnogo ljubavnih afera, a njegov je život zbog alkohola i buntovništva krenuo nizbrdo.

Nedavno je osuđen na zatvorsku kaznu zbog neplaćanja duga i skrivanja svoje imovine i dragocjenosti.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Julianne Moore i Barth Freundlich - 5 Julianne Moore i Barth Freundlich - 2 Julianne Moore i Barth Freundlich - 3 Julianne Moore i Barth Freundlich - 4 +23 Julianne Moore i Barth Freundlich - 1 Zanimljivosti Već 26 godina obožavaju jedno drugo: Njihova je priča jedna od rijetkih u svijetu poznatih gdje se skandal ne spominje

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Snježana Mehun - 5 Snježana Mehun - 1 Snježana Mehun - 3 Snježana Mehun - 2 +4 Snježana Mehun - 4 Celebrity Mehun u izlasku sa suprugom pokazala noge u mini haljini koju je iskombinirala sa zanimljivim modnim detaljem

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene