Imamo rezultate

Tko je dao Beyonce i Jay-Z-u dozvolu za Kubu? Istraga završena!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

I dok su Beyonce i Jay Z uživali na Kubi, nekim republikancima se nije svidjelo što je slavni par otišao upravo na Kubu. Zahtjevali su istragu koja je i provedena.

Beyonce i Jay-Z izazvali su val oduševljenja kada se pročulo da je slavni par na Kubi.

Pogledaj i ovo showbuzz Pogledajte video! Beyonce dobila po guzi: Fan prešao svaku granicu!

Okupila se masa obožavatelja, no dvoje republikanskih kongresnika zatražilo je od američkog ministarstva financija detaljnije podatke o njihovom nedavnom posjetu – točnije, tko im je odobrio taj posjet?

>> Vijest koja je obilježila vikend: Kako su uopće stigli na Kubu?

Istraga je provedena i pokazalo se da je par i službeno dobio dopuštenje za posjet Havani. Izvor blizak obitelji Carter poručio je kako je njihov put odobren od United States Treasury Departmenta.

Administracija predsjednika Obame izdala je nalog kojim je svjetskih zvijezdama omogućen ulazak na Kubu kako bi mogli uživati u 'akademskim, vjerskim ili kulturalnom' programu na otoku, piše Huffington Post.

Kongresnici  Ileana Ros-Lehtinen i Mario Diaz-Balart bili su među onima koji su zahtjevali od Adama Szubina, ravnatelja Ureda za nadzor nad imovinom u inozemstvu 'informacije o vrsti dozvole koju su Beyonce i Jay-Z dobili, s kojim ciljem i tko je odobrio takvo putovanje'.

'Unatoč jasnoj zabrani turističkih putovanja u Kubu, brojna medijska izvješća opisala su njihov put kao turizam i Castrov režim hvalio se time", napisali su u pismu. 'Mi predstavljamo zajednicu u kojoj su mnogi duboko i osobno patili zbog zločina Castrova režima', tada su poručili, a sada i napokon znamo o kojoj se dozvoli radi.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene