'I'll be back'

Jednako mračan, eksplozivan i spektakularan - 'Ja sam samo obožavatelj'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ekskluzivno donosimo video u kojem ni slavni James Cameron ne skriva uzbuđenje nakon pogledanog TERMINATOR GENISYS spektakla!

Trostruki oskarovac, legendarni redatelj James Cameron potpuno je oduševljen novim TERMINATOR GENISYS nastavkom megapopularne franšize o poznatom Terminatoru kojega, i ovoga puta, utjelovljuje neponovljivi Arnold Schwarzenegger!

Pogledaj i ovo showbuzz Sudnji dan Počinje borba za opstanak ljudske vrste!

Legendarni Eric Cantona u filmu 'Anka': 'Glumim Hrvata, velika je to čast'

Legendarno Terminatorovo obećanje I' ll be back napokon je ispunjeno! Redatelj Alan Taylor izuzetno se potrudio kako bi bio što bliži originalu, što je jedan od najpoznatijih svjetskih redatelja James Cameron, otac prva dva nastavka, i sam prepoznao.

Jednako mračan, eksplozivan i spektakularan, novi TERMINATOR GENISYS skreće s puta nevjerojatnim preokretom kojega ni sam Cameron nije mogao očekivati. Njegovi euforični dojmovi govore kako nas uistinu čeka jedan od najnevjerojatnijih nastavaka do sada! U filmu TERMINATOR: GENISYS u glavnim su ulogama Arnold Schwarzenegger, Jason Clarke, Emilia Clarke i Jai Courtney.

James Cameron objavio je i kratki video s dojmovima o novom TERMINATOR GENISYS za kojega kaže da je prije svega pravi obožavatelj!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene