"Zastrašujuće izgleda"

Tereza Kesovija ostala odsječena od svijeta u poplavama u Sloveniji, zbog jedne stvari osjeća se dužno našim susjedima!

Tereza Kesovija Tereza Kesovija Tomislav Miletic/Pixsell 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Tereza Kesovija Tereza Kesovija u emisiji Zdravlje na kvadrat - 2 Tereza Kesovija u emisiji Zdravlje na kvadrat - 1 Ana Sasso i Tereza Kesovija - 1 Tereza Kesovija i Let 3 Tereza Kesovija - 5 Tereza Kesovija - 7 Tereza Kesovija - 2 Tereza Kesovija - 1 Tereza Kesovija +10 Tereza Kesovija Galerija

Tereza Kesovija otkrila je svojim pratiteljima na profilu na Instagramu svoje iskustvo koje je doživjela zbog strašnih poplava koje su zadesile Sloveniju.

Naša legendarna pjevačica Tereza Kesovija oglasila se putem profila na Instagramu o strašnim poplavama koje su je zadesile kada je nedavno boravila u Sloveniji, koju inače doživljava svojim drugim domom.

Da joj nije bilo svejedno 84-godišnja Tereza je otkrila u podužoj objavi koju je podijelila s pratiteljima.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli TEREZA KESOVIJA - OFFICIAL (@terezakesovijaofficial)

"Oduvijek sam govorila da imam dvije domovine. Moju Hrvatsku i drugu, moju Sloveniju, koja je prema meni, zajedno sa svojim divnim ljudima, uvijek imala srce ispruženo na dlanu. U četvrtak poslijepodne, krenuli smo u Sloveniju veseleći se vremenu koje ćemo provesti s mojom Martinom Plesnik, u meni jednom od najdražih mjesta na kugli zemaljskoj, Logarskoj dolini. Ali priroda je imala drugi plan. Od petka ujutro krenula je katastrofa, voda se slijevala sa svih strana, ostali smo odsječeni jer su sve ceste prema nama odnijele riječne bujice, nije bilo telefonskih veza, mobilnog signala, interneta, opskrbe, tv ili radio signala. A mi nismo mogli niti smjeli ići ikamo. Hotel je srećom imao svoj agregat, ali je cijela Logarska dolina bila u mrklom mraku. Čulo se samo bjesomućno lijevanje kiše. Dražesni slapić kraj hotela, pretvorio se u monstruma koji je pokazao svu snagu i bijes prirode. Osoblje hotela i obitelj Plesnik, u svakom trenutku u ta tri dana ispunjena neizvjesnošću, činilo je sve kako bi se osjećali sigurnima. Martina, Nina, Dragica, Timi, Franc, Andrea, Primož, Petra, Miško, maleni Luka.... Pokazali su zajedništvo i ljubav obitelji Plesnik. U svoj toj muci, iznašla sam snagu Timiju otpjevati njegovu najdražu pjesmu iako mi do pjesme nije bilo. Treći dan hrabro smo krenuli jedinom, u međuvremenu očišćenom uskom cesticom, preko vrha Alpa prema Austriji gdje nas je Civilna zaštita Slovenije sačekala i provela do Jezerskog pa prema Ljubljani. Hvala i nasem Alesu Marinčeku koji je prevrtao nebo i zemlju kako bi nam osigurao sretan povratak kući. Ja se osobno, osjećam dužna Sloveniji za svu ljubav koju mi je svih ovih godina nesebično pružala i znam da ću, zajedno s vama svima naći pravi način da joj se pomogne u ovim trenutcima kada je najviše ranjena i kada joj naša pomoć najviše treba", zaključila je Tereza.

"Suosjećam s Vama draga Tereza i neizrecivo mi je žao što ste morala svjedočiti vrlo teškim trenutcima u kojima se nalaze naši susjedi Slovenci. Podržavam Vaše mišljenje, budimo im podrška, pružimo ruku prijateljstva i pomozimo koliko možemo", "Tereza, Vi svojim životom, ljubavlju koju širite oko sebe, svojim osmjehom i radošću kojima zračite, Vi pomažete svijetu na način na koji malo tko može, zna i radi. Ovaj Vas svijet treba", "Podrška i ljubav za najdivniju zemlju, za moju divnu Sloveniju. Svim ljudima pogođenim nepogodom, želim da što prije nađu svoj put spasa i da nastave živjeti kao prije nesreće", "Podrška i ljubav", "Bože onaj slap izgleda zastrašujuće. Neka im je Bog na pomoći i dobri ljudi", neki su od komentara koje je dobila.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Charles Pearce - 1 Charles Pearce - 4 Charles Pearce - 2 Charles Pearce - 3 +29 Charles Pearce i Ella Dovrnik Celebrity Uskoro bivši suprug Elle Dvornik oglasio se nakon objave da se razvode, njezini obožavatelji napali ga zbog fotografije koju je objavio!

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju YesJulz - 4 YesJulz - 2 YesJulz - 1 YesJulz - 3 +21 YesJulz - 5 Celebrity Badić koji nekima graniči s neukusom nedavno je nosila i lijepa Hrvatica, a sad je još jedna poznata žena zbog njega bila glavna atrakcija na plaži!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene