Što se dogodilo?

Srpska folk pjevačica privedena je na aerodromu, izvor za srpske medije otkrio kako je reagirala!

Tea Tairović Tea Tairović Instagram 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Tea Tairović - 4 Tea Tairović - 7 Tea Tairović - 1 Tea Tairović - 3 Tea Tairović - 5 Tea Tairović - 6 Tea Tairović - 8 Tea Tairović - 9 Tea Tairović - 10 Tea Tairović - 10 +15 Tea Tairović - 9 Galerija

Srpska folk pjevačica Tea Tairović uhićena je na njemačkom aerodromu, evo koji je bio razlog.

Srpska folk pjevačica Tea Tairović uhićena je na njemačkom aerodromu, prenosi srpski Telegraf.

''Bila je vidno zbunjena i malo uplašena, video sam kako je privode'', rekao je izvor.

Na aerodromu ju je uhitila financijska inspekcija te se pjevačica trenutno nalazi u pritvoru, a kako saznaju srpski mediji, do daljnjeg joj je zabranjen ulazak u Srbiju.

Razlog uhićenja navodno je bilo prekoračenje radnih sati dozvoljenih u toj zemlji. 

Njeni obožavatelji još čekaju njeno obrazloženje te ih zanima kako se pjevačica osjeća.

Tea je boravila u Njemačkoj jer joj tamo traje koncertna turneja, a ona je inače posljednja pjevačica koja je nastupila s pokojnim Šabanom Šaulićem što joj, kako tvrdi, nije donijelo ništa dobrog u životu.

Šaban je nastradao kada se vraćao s natupa iz jednog noćnog kluba u kojem je iste večeri bila i Tea, koja je slučajno provela njegove posljednje sate života s njim, a slučajnost je što se i sama nije našla u istom vozilu kao i on. To joj je vjerojatno i spasilo život.

Nakon svega, Tea se nije pojavila na Šabanovu sprovodu, obitelj mu nije poznavala niti je bila s njima ikada u kontaktu, a sada tvrdi da joj je činjenica što je posljednja s njim nastupila i družila se, donijela samo probleme.

Svojim seksipilnim izgledom Tea često zavodi na svom Instagram profilu, ali i u videospotovima te je sve popularnija među mlađim generacijama koje slušaju ovu vrstu glazbe.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tea Tairović (@tea_tairovic)

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Kovačević - 1 Maja Kovačević - 2 Marijana Seifert Marijana Seifert +0 Marijana Seifert Celebrity Sestra Marijane iz Big Brothera: ''Saznali smo 99 posto toga i nekako to pokušavam prihvatiti, dobili smo sliku''

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Melina i Haris Džinović - 1 Melina i Haris Džinović - 4 Melina i Haris Džinović - 3 Melina i Haris Džinović - 2 +20 Đina Džinović - 13 Celebrity Supruga Harisa Džinovića otkrila što misli o provokativnim fotografijama svoje kćerke: ''Teško se nosimo s tim...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene