Koji Fakap!

Saznajte koga je Tatjana Jurić hitno molila za fotku golih trbušnjaka, ali i koju to groznu situaciju iz prošlosti jako dobro pamti!

Tatjana Jurić bit će prva gošća prve epizode novog zabavnog serijala "Fakap" s Mijom Kovačić i Idom Prester koji od 11. ožujka u 18 sati možete pratiti svakog četvrtka na showbuzz.hr-u!

Prva emisija novog serijala "Fakap" kroz koji će nas od ovog četvrtka voditi Mia Kovačić i Ida Prester, odvijat će se u domu naše popularne televizijske i radijske voditeljice Tatjane Jurić.

Pogledaj i ovo showbuzz Smijeh do suza! Luka Nižetić ostao bez hlača koje su završile u smeću: "I tako je počela jedna plodna estradna karijera!"

Tatjana će probiti led svojim dosad neotkrivenim "fakap" trenucima koji će vas dobro nasmijati i zabavati. Bit će tu izazova u kojima će morati poslati poruku muškarcima iz svog telefonskog imenika da joj hitno treba slika njihovih golih trbušnjaka, a otkrit će nam i koju to groznu situaciju od prije deset godina jako dobro pamti.

Mia i Ida upravo su s Tatjanom započele potragu za fakapom godine, o čemu zapravo odlučuje publika koja će tijekom cijele godine moći aktivno lajkati i komentirati fakape na društvenim mrežama portala showbuzz.hr i Nove TV.

Neki "fakapi" su poprimili mitske razmjere i prešli u višu kategoriju tzv. urbane legende.

Upravo će serijal emisija pod nazivom ''Fakap'', koje će se jednom tjedno emitirati na portalu showbuzz.hr, baviti ovakvim fenomenima, trenutcima gluposti i nespretnosti, onim situacijama kada nam IQ naglo padne iz neobjašnjivih razloga i kada iz nas poteku riječi koje nismo u stanju zaustaviti.

Ne propustite prvu epizodu Fakapa, u četvrtak 11. ožujka u 18 sati na showbuzz.hr!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene