uživa u braku

Jedna od naših najljepših glumica nakon tajnog vjenčanja s kolegom pokazala kako provodi medeni mjesec

Tara Thaller (Foto: Instagram) Tara Thaller (Foto: Instagram) Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Tara Thaller (Foto: Instagram) Tara Thaller (Foto: Instagram) Tara Thaller (Foto: Instagram) Tara Thaller (Foto: Dnevnik.hr) +0 Tara Thaller (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Tara Thaller na Instagramu je pokazala kako provodi prve dane bračnog života s kolegom Farisom Pinjom.

Naša glumica Tara Thaller (23) krajem 2021. godine udala se u tajnosti za bosanskohercegovačkog glumca i glazbenika Farisa Pinju (23).

Pogledaj i ovo Tara Thaller i Mateo Cvenić ''nije tajna da smo klknuli...'' Jedna od naših najljepših glumica nakon razvoda priznala da opet ljubi, i to plesača s kojim su je već neko vrijeme povezivali: "Situacija nije bila idealna..."

Mladi par vjenčao se u Zagrebu nakon dvije godine veze, a Tara je sretnu vijest otkrila na svojem Instagramu, gdje je objavila fotografije s vjenčanja.

Glumica je sada na društvenoj mreži pokazala kako uživa u bračnom životu.

"Mini medeni mjesec. Kako je vaša nova godina počela?" napisala je u opisu fotki uz koje je označila da se nalazi u Sarajevu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Tara Thaller (@tara.thaller)

Ispod objave je dobila brojne komplimente za svoj izgled, čime je opravdala laskavu titulu jedne od naših najljepših glumica, koja je prati od početka karijere.

Inače, Tara je 2019. upisala Akademiju scenskih umjetnosti u glavnom gradu Bosne i Hercegovine, a iza sebe ima niz uspješnih uloga, među kojima se ističe ona u drami "The Saint of the Impossible".

Za njezinu vezu s kolegom Farisom Pinjom doznalo se 2020. godine, kada je na Instagramu objavila njihove zajedničke fotke.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene