kao Jessica Rabbit

Zavodljivo izdanje mlade glumice nikoga neće ostaviti ravnodušnim, a opravdala je i titulu jedne od najljepših Hrvatica!

Tara Thaller Tara Thaller Tomislav Miletić/Pixsell 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Tara Thaller Tara Thaller Tara Thaller, glumica Tara Thaller i Mateo Cvenić - 2 Tara Thaller i Mateo Cvenić - 4 Tara Thaller i surpug Faris Tara i Mateo - 1 Tara i Mateo - 2 Tara Thaller i Mateo Cvenić - 2 Tara Thaller i Mateo Cvenić - 5 +18 Tara Thaller - 2 Galerija

Nikad ljepša Tara Thaller ukrala je sve pogled na dodjeli nagrade Večernjakova ruža.

Glumica Tara Thaller, koju gledamo u showu "Ples sa zvijezdama", slovi za jednu od najljepših Hrvatica, a svojim posljednjim izdanjem dokazala je da itekako zaslužuje tu laskavu titulu.

Pogledaj i ovo Thara Thaller - 2 Ne skidaju osmijeh Naša zgodna glumica zaljubljeno je pozirala u zagrljaju partnera s kojim ne prestaje puniti medijske stupce: ''Baš sam sretna što ste skupa!''

Tara se na dodjeli medijske nagrade Večernjakova ruža pojavila u zavodljivoj crvenoj haljini bez naramenica i s visokim prorezom, u kojoj je po dolasku u zagrebački HNK ukrala sve poglede. U ovom izdanju neodoljivo je podsjećala i na popularnu animiranu zavodnicu Jessicu Rabbit, a jedina je razlika u boji kose.

Osim ljepotom, Tara osvaja i svojim brojnim talentima. Prošle godine zaplivala je u glazbenim vodama i ovih je dana izdala svo novi singl "Sjajim", a u showu "Ples sa zvijezdama" pokazala je i da joj i ples ide od ruke.

Prošle nedjelje s mentorom Mateom Cvenićem plesala je cha cha cha, a s obzirom na to da je tema emisije bila ljubav, progovorila je i o svojem suprugu.

"Meni je obitelj samo ljubav i najbitnija u životu. Moj suprug Faris odlično se uklopio, svi ga vole i ja volim njegovu obitelj. Odličan smo tim", rekla je Tara prije nastupa, a tom je prilikom izjavu dao i njezin suprug Faris Pinjo.

"Tara i ja upoznali smo se 2019. godine za vrijeme Sarajevo Film Festivala i onda smo zajedno bili na Akademiji. Kod Tare me prvo, naravno, privukla ljepota, a onda kasnije kad sam je upoznao, kad sam vidio koliko je dobra i jednostavna, jackpot", ispričao je zaljubljeni Faris.

"Presudno mi je bilo to što sam s njim mogla biti sto posto svoja", zaključila je Tara.

 

Inače, Tara iza sebe ima niz uspješnih uloga, kako u domaćim, tako i u stranim ostvarenjima, a posebno ističe ona u drami "The Saint of the Impossible".

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Anica Kovač sa kćerima Leticijom i Viktorijom - 2 Anica Kovač sa kćerima Leticijom i Viktorijom - 3 Leticija Kovač - 1 Leticija Kovač +24 Leticija i Anica Kovač Celebrity Anica Kovač ponosno pozirala sa svojim lijepim kćerima, mlađu Viktoriju dosad je skrivala od javnosti!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Mare Milin, Jadranka Đokić Jadranka Đokić Jadranka Đokić Ekipa iz serije Naša mala klinika +25 Ekipa iz serije Naša mala klinika Nekad i sad Prošlo je 16 godina otkako je glumila sestru Helgu u "Našoj maloj klinici", a evo kako izgleda danas

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene