posrnula glumica

Nekad je bila seks-bomba, a sada svojim golišavim fotkama zabrinjava javnost, no ona tvrdi da je sve u redu

Tara Reid (Foto: Profimedia) Tara Reid (Foto: Profimedia) Profimedia 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Tara Reid (Foto: Profimedia) Tara Reid (Foto: Profimedia) Tara Reid (Foto: Profimedia) Tara Reid (Foto: Profimedia) Tara Reid (Foto: Profimedia) Tara Reid (Foto: Instagram) Tara Reid (Foto: Profimedia) Tara Reid (Foto: AFP) Tara Reid (Foto: Profimedia) Tara Reid (Foto: Profimedia) +5 Tara Reid (Foto: Profimedia) Galerija

Tara Reid je zabrinula obožavatelje izgledom u bikiniju na fotografijama koje je objavila na svojem Instagramu pa je na kritike odgovorila još jednom golišavom fotkom.

Glumica Tara Reid (45) početkom milenija slovila je kao seks-bomba, no posljednjih godina svojom pojavom šokira javnost.

Pogledaj i ovo Tara Reid (Foto: Profimedia) Nije je dugo bilo Bila je jedna od najzgodnijih glumica, a onda su njezini glumački uspjesi završili u sjeni ružnih priča o njezinu izgledu

I dok je mnogi još pamte kao zanosnu Vicky iz kultne komedije "Američka Pita", od bujnih atributa danas su joj ostale samo umjetne grudi i često je na meti kritika zbog svojeg ispijenog izgleda.

Sada je ponovno zabrinula obožavatelje izgledom u bikiniju na crno-bijelim fotkama koje je objavila na Instagramu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Tara Reid (@tarareid)

Mnogi su komentirali da je previše mršava i pitali ju je li dobro, a ona je na kritike odlučila odgovoriti još jednom svojom golišavom fotkom.

"Svima koji su širili mržnju u komentarima ispod mojih umjetničkih fotografija želim reći da je stvar u kutu snimanja. Evo vam još jedna moja fotografija od istog dana kako bi vam pokazala da nisam previše mršava, imam ubrzan metabolizam. Svatko tko ima ubrzan metabolizam zna da je nemoguće udebljati se. Ja stalno jedem. Svima koji su napisali nešto lijepo i zauzeli se za mene želim reći da ih volim. Širite tu ljubav, to je jedina stvar koja će spasiti ovaj svijet", napisala je, no ponovno je uslijedila lavina istih komentara kao i ispod prethodnih fotografija.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Tara Reid (@tarareid)

"Nije se radilo o kutu, ti si kost i koža", "Nitko te ne mrzi, samo se brinemo za tvoje zdravlje", "Jesi li dobro, Tara?", ponovno su joj poručili zabrinuti fanovi, no bilo je i onih koji su joj stali u obranu i poručili joj da izgleda prekrasno.

Tara posljednjih godina interes javnosti izaziva i estetskim korekcijama, navodno je operirala lice te redovito ide na botoks. Pričalo se puno i o njezinoj ovisnosti, a svojevremeno je slovila i kao jedna od najvećih holivudskih partijanerica, družila se sa starletama poput Paris Hilton i Kim Kardashian te je vodila i buran ljubavni život.

Posljednjih je godina glumu zanemarila u potpunosti i bavi se produciranjem, no natuknula je kako bi se mogla pojaviti u novom nastavku "Američke pite", iako uopće nije poznato hoće li ga biti.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Sanja Vejnović - 8 In Magazin: Sanja Vejnović - 7 In Magazin: Sanja Vejnović - 5 Sanja Vejnović (FOTO: Instagram) +3 Sanja Vejnović (FOTO: Slavko Midzor/PIXSELL) Celebrity Naša glumica je prije devet godina završila na listi najljepših žena svijeta iznad 40, a sada je sve zadivila fotkom bez šminke

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene